Beoordelingen 

613 commentaren van in totaal 613 beoordelingen
Service
Els van den Boogaard ('s-Gravendeel)
14-06-2019
10

Uitstekende dienstverlening. Vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers

Service
A.van den Heuvel (Barendrecht)
12-06-2019
10

Prima geholpen, vriendelijk en deskundig.

Service
Ron Dekker (Puttershoek)
12-06-2019
9

Vriendelijk en zakelijk personeel, niet opdringerig want daar hou ik niet van. Rustige sfeer in de showroom. Men geeft je alle tijd.

Service
TA Bervoets (Heerjansdam)
12-06-2019
9

Vanaf mijn 1ste Toyota tot nu toe altijd bij deze garage geweest. Fijn personeel en zijn er voor je. Altijd netjes behandeld, komen zelfs de auto thuis ophalen en terug brengen. Heb nu mijn 8ste Toyota en zou niet anders willen.

Service
Gerard Klaui (Dordrecht)
07-06-2019
10

De klantvriendelijke benadering staat hoog in het vaandel bij deze dealer, vriendelijk, correct en adequaat. Bij het afgeven van de sleutel heb je het gevoel deze in vertrouwde handen te geven.

Service
dHr. J. C. Vol (Dordrecht)
07-06-2019
8

8 staat voor pragmatische servicing.

Service
Leo Mol (Dordrecht)
31-05-2019
10

De medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en oprecht belangstellend. Het bedrijf ziet er zeer verzorgd uit en heeft een prettige uitstraling. Na het afleveren van mijn auto voor APK en onderhoud thuisgebracht, toen de auto klaar was werd ik weer opgehaald. Men had zelfs de moeite genomen om mijn auto te wassen en te stofzuigen. Top!

Service
Bert van Boesschoten (Dordrecht)
31-05-2019
10

Vriendelijke mensen Goed werk en een prima service.Meer is er niet te wensen.Dus een aanrader.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
24-05-2019
10

Mooie en schonen werkplaats en goed personeel en een leuke receptie en de koffie is lekker

Service
Inge Radstake (Dordrecht)
22-05-2019
9

Prima service, fijne leestafel als je wacht, goede koffie

Service
Dhr Middelkoop
16-05-2019
10

Goede dealer met goede service goed geholpen en vriendelijk.

Service
Kranenburg
16-05-2019
10

Het was een zeer aangename ervaring en nergens zo goed en spontaan geholpen. De medewerkers waren behulpzaam en erg vriendelijk.

Service
Mevr UW Faasen
10-05-2019
9

Goede service,vriendelijk personeel

Service
Jan de nooijer (Dordrecht)
08-05-2019
6

Ik rij in een Toyota auris hybride. Er is mij bij de aankoop verzekerd dat ik elk jaar een update krijg van de nabigatie. Dat is vorig jaar niet gebeurd. Bij navraag wErf er verteld dat de update nog niet binnen was. Dit jaar kreeg ik, nadat de beurt was gegeven en nadat ik vroeg of de navigatie ge-update was werd mij medegedeeld dor een niet al te vriendelijke assistente dat ik daar om had moeten vragenDeze zelfde assistente kwam wel vragen of ze mijn brandstof leidingen door moesten spoelen a €23,95 maar niet of de vavogatoe ge-update moest worden. Nu moet ik een nieuwe afspraak maken die mij weer 1 1/2 uur kost. Dit vind ik niet z’ goede manier van klantvriendelijkheid

Service
Van Zwieten R. (Dordrecht )
08-05-2019
10

11

Service
Wim en Hennie Maaskant
24-04-2019
10

Vriendelijk personeelCorrecte behandelingDe koffie staat altijd klaar.

Service
Andries Zwikstra (Zwijndrecht)
24-04-2019
8

Een prettige dealer, keurige ontvangst, duidelijke afspraken mee te maken, werkt met vaste prijzen. Extra reparaties worden duidelijke gecommuniceerd. Met de jaarlijks onderhoud en Apk-keuring is dat de enige keer dat ik bij de dealer kom. Dus een goede auto en een goede dealer. Het enige minpuntje was dat de bakjes in het console niet schoon gezogen waren.

Service
St
18-04-2019
8

Goede snelle service.

Service
Trix van der linden (Zwijndrecht)
18-04-2019
10

Ik zou de mensen die een Toyota willen kopen of leasen bij Louman in Dordrecht willen aan bevelen om daar lang te gaan de medewerkers zijn erg vriendelijk ze dringen niets op ze geven goede adviezen bij de juiste keuze van de auto en dat vind ik erg belangrijk. De medewerkers zijn top mensen.

Service
Guus Scheers (Dordrecht)
09-04-2019
8

Keurig en net bedrijf, worden altijd goed te woord gestaan en de service is uitstekend.

Service
M slok (Dordrecht)
09-04-2019
8

Louwman Dordrecht is gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf.

Service
Mevr J Sintnicolaas (Hendrik Ido Ambacht )
09-04-2019
9

Tevredenheid.

Service
Dhr. van Driel (Dordrecht)
09-04-2019
10

Een goede en klantvriendelijke service. Openheid over de werkzaamheden zonder verrassingen.

Service
Leo Teunissen (Dordrecht)
09-04-2019
10

Al jaren een perfecte service en altijd een vriendelijke en correcte behandeling.

Service
Ferry Cornelissen (Breda)
09-04-2019
10

Eerlijk, goede ontvangst, vriendelijk, je wordt herkend, goed overleg en goede service.

Service
Frank van Leeuwen (Dordrecht)
09-04-2019
8

Goed geholpen en duidelijke uitleg van zaken.

Service
Orlando van Zellem
08-04-2019
10

Top service! Met vriendelijk personeel kan niet beter!!

Service
C H van Maasdam (Rotterdam)
12-02-2019
9

Kom hier al van 2003 wordt prima correct en vriendelijk geholpen.

Verkoop
J den otter (Zwijndrecht)
06-02-2019
9

Prima geholpen door verkoper. Ook via de mail perfect. Goede uitleg en bij aflevering de tijd genomen alles te uit te leggen. Zeer tevreden.

Service
Dhr: A.J.Koppenol (Heinenoord)
01-02-2019
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Prima klantenservice, kwaliteits werk en ze denken met je mee. Ook het uit en thuis brengen kan ik zeer waarderen.

Service
John Dealing (Hendrik ido Ambacht)
25-01-2019
10

zeer vriendelijk en hulpzijn

Service
mevr. Willemstein
25-01-2019
10

vriendelijk, deskundig, betrouwbaar.

Service
Jan (Dordrecht)
18-01-2019
10

Een goede dealer. Professioneel en vakbekwaam.

Service
Gerard (Zwijndrecht)
16-01-2019
8

Goede dealer

Service
Rene (Dordrecht )
16-01-2019
8

Als ik het met VW vergelijk hebben jullie een streepje voor. Verder wordt gewoon gedaan wat is afgesproken. Gewoon zoals het hoort, ook al zie je dat steeds minder.

Service
E.B. Willekes (Zwijndrecht)
16-01-2019
8

Geen nadere toelichting

Verkoop
Jasper Schot (Hendrik-Ido-Ambacht)
16-01-2019
9

Er is een erg enthousiast team werkzaam. Ik heb contact gehad met een 2-tal verkopers en beide waren erg kundig en gaven mij het gevoel welkom te zijn.

Service
Tony Folkers (Zwijndrecht)
09-01-2019
10

Zeer service gerichte dealer met vriendelijke mensen. Prijsopgaaf via website is duidelijk. Die klopt achteraf ook. Tijdens beurt wat gewerkt in de wachtruimte (met koffie en oliebol).Sneller klaar dan gepland. Kosten zoals op de website was aangegeven.Uitleg over werkzaamheden duidelijk.Totale onderhoudskosten ook prima.

Service
Smits (Dordrecht)
04-01-2019
8

Goede service, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel.Een dealer waar je van op aan kunt!

Service
J. Versnel
04-01-2019
9

Je wordt er prettig en vriendelijk geholpen.

Service
Gerard Klaui (Dordrecht)
19-12-2018
10

De bereikbaarheid is redelijk goed. Het contact met het personeel is vriendelijk met een persoonlijk accentje. Nog nimmer ervaren dat er moeilijk wordt gedaan, altijd klantgerichte instelling.

Service
Annet (Dordrecht)
14-12-2018
10

Je merkt dat er bekwaam personeel werkt op elk vlak. Werkzaamheden worden in overleg gedaan. Garantie en service zijn top.

Service
Krijn Verwaard (Zwijndrecht)
14-12-2018
10

Dik tevreden

Service
Dhr. H.P.Valkier (Dordrecht.)
14-12-2018
9

Prima service. Vooraf prijsopgave. Vriendelijk personeel.Klantvriendelijke behandeling. Indien nodig goede adviezen. Denken met klant mee. Prettige verblijfsruimte. Schone toiletten en goede koffie. Kortom: aanrader. Qua auto als ook dealer.

Service
Frits Langschmidt (Dordrecht)
05-12-2018
8

Goede garage met prettige mensen die bewaken dat de auto altijd in orde is

Verkoop
S Heemskerk (Dordrecht )
05-12-2018
10

Prettige communicatie

Service
Michael de Meij (Dordrecht)
05-12-2018
9

aangenaam verrast door het gratis repareren van mijn achterband tijdens onderhoudsbeurt, en de lage onderhoudskosten van deze beurt

Service
H. Visser (Zwijndrecht)
05-12-2018
9

Wordt altijd correct geholpen, deskundig en vriendelijk personeel

Service
Stan Bouwels (Dordrecht)
30-11-2018
9

Wordt altijd tijdig geïnformeerd als de auto aan b.v. onderhoudsbeurt toe is. Vriendelijk en deskundig personeel zowel in de werkplaats als aan de balie.

Service
Jeroen Vos (Dordrecht)
30-11-2018
10

Service, klantvriendelijkeid, communicatie.

Service
HJ Rowaan (dordrecht)
23-11-2018
8

goede service, prettige benadering, correct

Service
in 't Veld (Zwijndrecht)
23-11-2018
8

Prima garage, goede communicatie.

Service
Mevr. CK Visser (Dordrecht)
23-11-2018
10

Prima service, klantvriendelijk personeel.

Service
Dhr Oostrom (Sliedrecht)
14-11-2018
8

Betrouwbare service waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Service
J.Kempers (Dordrecht)
09-11-2018
9

Omdat ze deskundig en vriendelijk zijn.

Service
Aldo Stoppels (Dordrecht )
09-11-2018
8

Omdat ik tot nu toe zeer tevreden ben.

Service
Dhr. Ron Mast (Zwijndrecht)
02-11-2018
9

Vriendelijke en begrijpende receptie, goede afspraken en tijdsindeling. Wachten is geen probleem met kranten, bladen, koffie en koekjes.

Service
Ingrid van Bodegom (Zwijndrecht)
02-11-2018
10

Ik word altijd uiterst correct maar ook vriendelijk behandeld . Alles wordt altijd prima afgehandeld. En ik heb vertrouwen in het personeel door de algehele uitstraling ter plekke.

Service
Mevr. W. Lammeree (Zwijndrecht)
02-11-2018
10

Goede service en prettig personeel.

Service
Mevrouw Beloois (Barendrecht)
29-10-2018
8

Ben zeer tevreden.

Service
Jula Eberhard (Papendrecht)
17-10-2018
9

Louwman Dordrecht heeft altijd pro actief meegedacht met oplossingen vinden bij de onverhoopte problemen die ik heb gehad en waar ik niet op had gerekend. Zij zijn mij tegemoed gekomen in service en kosten en ik had niet meer kunnen wensen. Ze hebben heel veel goedgemaakt nadat ik Toyota een beetje zat was. Ik rij nu gewoon weer fijn rond in mijn vertrouwde Yaris en heb er vertrouwen in dat ik in de toekomst, mocht er iets mis zijn, weer kundig word geholpen.

Verkoop
Willy Plaisier
05-10-2018
10

Hele fijne zaak. Zeer goede verkoop adviseur die alles doet voor de klant. Zeer vriendelijk alles uitgelegd van de nieuwe auto. De gehele zaak laten zien een goede indruk gekregen van de andere toyota modellen. Kortom een top verkoper. Hier ga ik zeker nog vaker komen. Hier ga je met een goed gevoel de deur uit.Fijn dat er nog autodealers zijn die met je meedenken en waar je zeker naar terug gaat als je een auto wil aanschaffen. Top.

Verkoop
Mevr.S.van Soest
05-10-2018
10

Goed geholpen. Goede service

Service
R. L. (Zwijndrecht)
05-10-2018
10

Door en door vriendelijk, voorkomend, bekwaam, eerlijk, inzichtelijk naar mij als klant gehandeld!

Service
Dhr. A.Hollemans (xxxx)
27-09-2018
8

Erg tevreden.

Service
Tom Hüpscher (Dordrecht)
27-09-2018
9

Deze garage geeft mij de indruk dat ze echt om jouw auto of om mij geven, prima toch !

Service
H.P.Tits (Dordrecht)
26-09-2018
8

Ben zeer tevreden. Ik hoor wel eens verhalen van andere garages, dan ben ik zeer tevreden over Louwman.

Service
D Nannings
25-09-2018
9

Altijd tevreden

Service
J.N. van den Berg-Harreveld en F.G. van den Berg (Papendrecht)
20-09-2018
9

Deze garage heb ik in de tijd van Automijl als bijzonder plezierig ervaren met goede service. Nu ik weer een Toyota heb ben ik weer naar deze Toyota garage gegaan voor onderhoud en de ervaringen zijn wederom bijzonder goed.

Service
Mevr. van Vooren
13-09-2018
8

Goede service prima behandeling. Auto wordt netjes afgeleverd

Service
J.R.J.Jeelof
13-09-2018
9

Zeer Service gericht en vriendelijk en behulpzaam personeel, maar vooral niet opdringerig.

Service
Nanny sanders (Dordrecht)
12-09-2018
8

Vriendelijk personeel , persoonlijke benadering als je er vaker komt kennen ze je omdat het geen enorm groot bedrijf is in tegenstelling tot andere garages waar je steeds een ander krijgt.

Verkoop
Dhr C v. Geel (Dordrecht)
12-09-2018
9

bijzonder dat wanneer onze nieuwe Aygo geleverd werd de verkoper ziek was geworden ,maar speciaal voor ons was terug gekomen om toch zelf de sleutels te overhandigen (zwetend/ziek). Dit vond ik zeer bijzonder. De verkoper is voor mijn een zeer bedreven en vriendlijke man en doe dus graag zaken met hem. Je zou bijna zeggen dat bij hem alles mogelijk is!

Verkoop
Dhr.E.kanters
06-09-2018
10

prettige showroom met vele modellen en zeer vriendelijke en deskundig personeel.

Service
Gerrit Jan Joppe
05-09-2018
9

De dealer komt betrouwbaar over.

Service
Cees de Groot (Zwijndrecht)
05-09-2018
10

Zie reeds ingevulde vragenlijst

Service
E.J. de Mol (Dordrecht)
31-08-2018
9

Fijne garage, met vriendelijk personeel.Auto en chauffeur zijn er in goede handen ??

Service
marijke noce santoro (zwijndrecht)
29-08-2018
9

Ben blij met deze zaak. Heb mijn auto een kleine beurt laten geven,niets bijzonders....

Service
Fam v Haaften (‘S-Gravendeel)
29-08-2018
10

Klantvriendelijk en correct in hun werken met onderhoud van de auto. Houden zich aan afspraken

Service
WP (Barendrecht)
23-08-2018
9

Goede service en afspraken zoals vooraf toegezegd

Service
Daniel (Hendrik Ido ambacht)
22-08-2018
7

Gewoon prima service zoals je verwacht van een meld dealer

Service
Safina Mohamed (Dordrecht)
15-08-2018
5

Ik vind Toyota qua service goed, ze zijn vriendelijk en snel. Echter valt de prijs altijd tegen vandaar dat het bij mij gelijk naar beneden schiet het cijfer het is voor mij een reden om te gaan kijken waar het goedkoper kan. Daarnaast heb ik ook het idee dat ze vaak maar wat zeggen om iets te “verkopen” zo ook een voorbeeld met mijn airco. Toyota gaf aan dat dit gereinigd en gevuld moest worden. Ben naar een andere garage gegaan en die gaf aan reinigen was niet echt nodig hooguit wat schoon maken van de filter. Dat vind ik dus wel minder.

Verkoop
j.polak (Dordrecht)
15-08-2018
10

goede uitleg, fijne mensen, vriendelijk,

Service
Marinus Knook (Zwijndrecht)
15-08-2018
10

Louwman Dordrecht een dealer met oog voor de klant, met oog voor de medewerkers en met een vriendelijke receptie waar je je thuis voelt.

Service
Wim Jonas
10-08-2018
9

Deze Toyota dealer is een aanraderBen er al jaren vaste klant (maar kom er ivm de betrouwbaarheid en degelijkheid van Toyota niet zo vaak). Medewerkers zijn klantgericht en vakbekwaam,waarbij afspraken altijd snel en goed worden uitgevoerd. Vooraf heldere prijsopgave en achteraf nooit een vervelende verrassing.

Service
Mw. Helmos
08-08-2018
8

Fijne dealer, kom er al aantal jaren.Enige nadeel is de vrij hoge kosten in onderhoudsbeurten.

Service
Martijn Kalkman (Dordrecht)
08-08-2018
9

Keurige dealer, personeel is correct, service is netjes, onderhoud wordt duidelijk besproken en uitgevoerd.

Service
Priscilla (Dordrecht)
03-08-2018
10

Zeer vriendelijk en kundig personeelNetjes op tijd geholpenDuidelijke prijsopgave en niet van afgewekenZeer tevreden

Service
dhr J.Th.J. Scheepers (Dordrecht)
01-08-2018
10

alles prima, maar het storend dat ik vandaag, 31 juli, nog een brief kreeg met de mededeling dan mijn auto voor 22 september APK gekeurd moet worden, terwijl dit 11-07-2018 al gebeurd is. In deze brief las ik ook dat de keuring 2 maanden voor de vervaldatum mocht plaatsvinden zonde dat de datum verschuift.het was wel zo elegant geweest als men mij daarop attent gemaakt had bij het maken van de afspraak, dan had ik die die 12 dagen later gemaakt. Slordig dat ik deze brief nu kreeg, terwijl mijn auto al een APK keuring had gehad. Dit is toch een smetje op de overigens goede behandeling.

Service
Mevr.A.Vink. (Zwijndrecht)
01-08-2018
8

Afspraak op tijdGoede wachtruimteVriendelijkheid.

Verkoop
Dhr. R. van Bennekom (Zwijndrecht )
01-08-2018
10

Duidelijke uitleg over de auto en zeer vriendelijke verkoper.

Verkoop
Mevr.de Roover
30-07-2018
9

Prima personeel,heel vriendelijk en een hele goede service

Service
John van der Kolk (Zwijndrecht)
25-07-2018
9

Ik heb altijd een goed gevoel over alles.Ik geloof dat ze ook eerlijk en oprecht zijn daar.

Service
Ad (Dordrecht)
25-07-2018
10

Goede garage, prettige mensen, perfect onderhoud/reparatie

Service
c motz (zwijndrecht)
25-07-2018
9

correct vriendelijk deskundig

Service
Mevrouw H Brugts (Zwijndrecht)
24-07-2018
10

Gewoon goed

Service
Dhr. K. Docter (Zwijndrecht)
18-07-2018
8

Keurige garage, schoon met goede ontvangstruimte.Er wordt serieus naar jouw opmerkingen geluisterd.

Service
NHC Hamers (Zwijndrecht)
18-07-2018
8

Een acht ! Voor een behandeling zoals je verwacht !

Service
Gijsbert Snijder (Zwijndrecht)
17-07-2018
8

Heel goede service. Personeel staat me altijd goed en vakbekwaam te woord.Altijd bereid tot hulp en goed advies en meedenkend met de klant.Altijd vriendelijk!

Verkoop
T.A. Bervoets (Heerjansdam)
16-07-2018
10

Al 30 jaar bekend met deze firma, uitstekende service in alle opzichten ; altijd Toyota gereden en nooit problemen gehad ; personeel heel bekwaam. Voel mij daar thuis.

Service
Lisa (Utrecht)
12-07-2018
8

Erg blij met de dealer en werkplaats. Helpen altijd en leggen uit wat er is gebeurd tijdens een reaparatie en geven tips.

Service
Raimond van Wamelen (Dordrecht)
11-07-2018
8

vriendelijk klantvriendelijk en servicegericht

Service
leo aan de wiel (dordrecht)
09-07-2018
9

tevreden over deze dealer

Service
Andries Peters (Rotterdam)
04-07-2018
9

Prettige ontvangst en goed inspelen op je opmerkingen en eventuele klachten. Ook de wachtruimte is een positieve bijdrage tot bezoek aan deze dealer.

Verkoop
Harry Steijaert (Dordrecht)
04-07-2018
10

De vertegenwoordiger heeft een volledige uitleg gegeven op alle vragen en gedemonstreerd was zeer behulpzaam.Dus vandaar de dikke 10

Service
Gerrit Lieve (zwijndrecht)
27-06-2018
10

over het geheel genomen erg gezellig en vriendelijk

Service
Joke Reedijk (Dordrecht)
27-06-2018
10

Heb al vele jaren goede ervaring met deze garage en met het personeel

Service
E Quist (Zwijndrecht)
27-06-2018
9

goede ontvangst en vriendelijk personeel.

Service
Wim Timmer (Dordrecht)
20-06-2018
9

goede service , klant staat centraal.

Service
Paul Quarré (Dordrecht)
20-06-2018
10

uitstekend bedrijf, prima behandeld, correct, professioneel. Klasse.

Service
Hans Neijman (H-I-Ambacht)
13-06-2018
8

Prima garage waarbij men de klant centraal stelt. Klantgerichtheid is een heel sterk punt.

Verkoop
H. Huisman (Dordrecht)
12-06-2018
8

prima informatiedoor feedback vanuit dealer bleek dat bestelproces bij leasemaatschappij niet op orde was. Hierdoor was na enkele weken al actie mogelijk.Mogelijk was manco leasemaatschappij pas ontdekt asl bestel periode voorbij was.Goede info t.a.v. verloop van bestelling.

Service
Leo Mol (Dordrecht)
12-06-2018
10

Medewerkers zijn vriendelijk, deskundig, servicegericht en komen hun afspraken na. Na aflevering van mijn auto voor APK en beurt naar huis gereden door een medewerker. Toen de auto klaar was werd deze door een andere medewerker bij mij voor de deur afgeleverd! Auto is al wat ouder, maar rijdt na de onderhoudsbeurt weer als nieuw.

Service
Gert-Jan Flach (Dordrecht)
07-06-2018
7

Een deskundige garage met vriendelijke werknemers. Helaas ging het bij mijn laatste beurt niet goed en moest de auto nog een hele dag terug met behoorlijke extra kosten. dit was jammer.

Service
Mels van den Boogaard ('s-Gravendeel)
06-06-2018
10

Modern en goed geoutilleerd bedrijf maar met een vorm van dienstverlening zoals vroeger. Zij geven mij het gevoel een belangrijke klant voor hen te zijn.

Service
L. de Beer (Dordrecht)
06-06-2018
8

Vriendelijk personeel, zowel in de werkplaats als in de showroom. Duidelijke opgaaf betreft de kosten. Nette leenauto (tegen betaling).

Service
A.G. Küchler (Dordrecht)
06-06-2018
9

Bij Louwman word je snel en correct geholpen, waaronder duidelijke afspraken over de begin- en eindtijd.

Verkoop
Mevrouw Verdonk
01-06-2018
9

Vriendelijk, correct en prima informatie gekregen. Ook na aankoop van de auto goed contact.Aflevering netjes geregeld.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
24-05-2018
10

Een mooie en schone garage hele goede monteurs goede uitstraling van de verkoop ruimte en een hele goeje receptie mensen die ook goed met de klanten en de monteurs kan omgaan

Service
Peter de Boeff (Dordrecht)
24-05-2018
10

Ze weten waar ze het over hebben zijn zeer kundigGeven een eerlijk advies en laten de keuze bij jouZe behandelen je als een klant zeer correct en respectvol

Service
Dhr J. C. Vol (Dordrecht)
24-05-2018
8

Goede ondersteuning bij vragen.

Service
Kimberly (Dordrecht)
24-05-2018
9

Ik word altijd netjes en vriendelijk behandeld. De service is gewoon goed. Ze werken netjes en snel. En doen alles in goed overleg. Ik ben erg tevreden!

Service
Gerda Vroegop (Dordrecht)
17-05-2018
9

goede garage, vriendelijk personeel, goede service, goede prijsverhouding

Service
Kees den hartog (Zwijndrecht)
17-05-2018
10

Kom er al jaren . Niets te wensen. En de koffie is lekker.

Service
Jan (Dordrecht)
17-05-2018
9

Nu twee keer bij Louwman Dordrecht geweest voor het wisselen van de winterwielen en een onderhoudsbeurt. Een prima bedrijf. Het blijken vakmensen te te zijn. Ik ben positief verrast.

Service
Ria Versloot (Zwijndrecht)
17-05-2018
10

Prettige garage waar je vriendelijk word ontvangen en deskundig word geholpen

Verkoop
Gerrit valken (zwijndrecht)
08-05-2018
9

mensen zijn vakbekwaam, leggen alles goed uit en hebben ons op de hoogte gehouden van de stand van zaken tijdens de bestelling

Service
C.P.H. Wurth (Dordrecht)
07-05-2018
10

Gebaseerd op mijn ca. 15-jarige ervaring met deze garage kan ik mij nauwelijks voorstellen dat op het gebied van klantvrien-delijk- en deskundigheid er een betere en betrouwbare Toyota dealer in Nederland te vinden is!Voorheen heb ik ook in de volgende merken gereden en ervaring met de bijbehorende garages opgedaan, die allen in hun nadeel, vergeleken met deze Toyota dealer uitvallen!Het betreft de merken : Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel, Renault, Volkswagen en een voorganger van de Audi 100 ( DKWF102 ).Kortom voldoende vergelijkingsmateriaal met gerenommeerde andere merken opgedaan gedurende ruim 50 jaar!

Service
Dhr. E. Bender
02-05-2018
8

Tot nu toe de enige dealer waar zich geen problemen hebben voorgedaan.

Verkoop
Jaap de Pagter
02-05-2018
10

Direct na eerste kennismaking met dit bedrijf had ik een prima gevoel qua automobielbedrijf en personeel in het bijzonder.

Service
A.F. De Muijnck (Zwijndrecht)
02-05-2018
10

De service is altijd goed. Men is zeer attent bij de werkplaats en ook de afdeling verkoop onderhoud dan ook het contact bij aanwezigheid. Zeer tevreden

Service
Mevr.v.Bel-S (Dordr.)
25-04-2018
8

Correctheid,service.

Service
T.A. Bervoets (Heerjansdam)
23-04-2018
8

Je wordt altijd netjes geholpen. Auto wordt thuis opgehaald en weer terug gebracht. Altijd een telefoontje over wat er aan de auto gedaan moet worden met de prijsopgave erbij. Ben al jaren bij deze garage en voel mij er thuis.

Service
Mw. E.Schultz (Dordrecht)
20-04-2018
9

omdat de service en de vriendelijkheid heel goed is.maar vooral dat het goed wordt gerepareerd wordt.

Service
RFA Weynschenk (Dordrecht)
18-04-2018
8

eerste onderhoudsbeurt

Service
de zwart (Ridderkerk)
18-04-2018
8

Vriendelijk en behulpzaam en snel

Service
C.G. de Krijger-van Houwelingen (Zwijndrecht)
12-04-2018
8

Omdat alles naar tevredenheid werd gedaan

Verkoop
Sandy vd Wiele
12-04-2018
10

geweldige verkoper

Verkoop
J.d.G (Zwijndrecht)
09-04-2018
10

Top service, nooit eerder meegemaakt!

Service
Harry Steijaert (Dordrecht)
04-04-2018
10

zeer tevreden

Service
Dhr.R.P.Koningh (Dordrecht)
03-04-2018
9

Prima dealer-- geen gezeur

Verkoop
peter jansen (zwijndrecht)
03-04-2018
9

vanwege goede voorlichting en service

Verkoop
Theo van Dijk (Papendrecht)
28-03-2018
10

Zeer netten zaak met een hele fijne verkoper

Service
Dhr. F.G. van den Berg (Papendrecht)
28-03-2018
10

Alles keurig netjes uitgelegd. Keurige garage met zeer vriendelijke mensen. Naar mijn idee zeer ervaren en kundige monteurs aanwezig.

Service
Ronald van den Heerik (Dordrecht)
28-03-2018
10

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en duidelijk en volledig geïnformeerd over de werkzaamheden die ze gaan verrichten. Als er onvoorzien iets in het plan wijzigt omdat er een gebrek wordt aangetroffen, wordt je daar tijdig over ingelicht met de vraag of het uitgevoerd mag worden, vooraf wordt een prijs aangegeven die dan ook zo op de factuur verschijnt. Al bijna 10 jaar klant en dik tevreden.

Service
Mevr.B van Dockum (Dordrecht )
23-03-2018
10

Omdat ik online een afspraak kom maken en daar was ik zeer tevreden mee. En de service en het personeel keurig naar mij toe kwamen ben zeer te vreden . Dus alles bij elkaar toppie.

Service
M. Reijngoudt (Dordrecht)
22-03-2018
9

Goede service

Verkoop
Cees Altena (Dordrecht)
22-03-2018
10

Uitstekende communicatie, deskundig personeel en zeer goede service. Hulpvaardig en eerlijke voorlichting, duidelijke uitleg en geen verkooppraatjes. Onze tweede auto bij een zeer vertrouwd adres.

Verkoop
D. de Graaf (Dordrecht)
16-03-2018
9

Ik ben er keurig geholpen en de service was uitstekend.

Service
Mevr J Sintnicolaas-Legerstee (Hendrik Ido Ambacht )
14-03-2018
9

Zeer tevreden

Service
P. v. Calmthout (Dordrecht)
14-03-2018
10

Toyota is een betrouwbaar merk. Louwman Dordrecht heeft dezelfde betrouwbare uitstraling. Prima personeel, vlotte hulp, goede adviezen en alles wordt prima verzorgd.

Service
mevr.J.M.H.Groen-Klaverdijk (Dordrecht)
14-03-2018
10

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de dienstverlening

Service
Koen van den Heerik (Krimpen aan den ijssel)
14-03-2018
10

Zeer goede dealer en goede communicatie. Ook is de uitstraling goed.

Service
Anton Bron (Dordrecht)
26-02-2018
9

Alles volgens afspraak en correct uitgevoerd en de chocolade melk is heerlijk!

Service
pierre nijsen (hellevoetsluis)
15-02-2018
9

Top geholpen, goed advies en niet zomaar de weg weer terug opgestuurd

Service
John Dealing (Hendrik ido Ambacht)
14-02-2018
10

Toyota Louwman is voor mij een professionele vertrouwbare en vriendelijke vestiging

Service
Peter (Dordrecht)
14-02-2018
9

Goede en duidelijke service. De werkzaamheden worden duidelijk gecommuniceerd.

Service
Dhr. M. Colin (Dordrecht)
09-02-2018
8

Klantvriendelijk en netjes

Service
Cor den Boer (Zwijndrecht)
07-02-2018
10

bij Louwman Dordrecht werd ik hartelijk ontvangen in een keurige wachtruimte met koffie of thee na de reparatie werd de auto weer keurig en schoon opgeleverd na betaling nog een lekker appeltje voor onderweg. mijn vriendelijke dank

Service
Marja de Bruijn (Zwijndrecht)
31-01-2018
9

Goede bereikbaarheid, vriendelijkheid personeel, aangenaam wachten met koffie en lectuur. Mogelijkheid om naar huis gebracht te worden.

Service
j.korteweg (zwijndrecht)
24-01-2018
9

je wordt deskundig geholpen en buiten gewoon vriendelijk,wat wil je nog meer.

Service
Michel van Verk
24-01-2018
9

Wederom uitstekende service bij deze toyota dealer. Had een auto gekocht bij een algemene dealer waar hier en daar wat probleempjes met de banden naar voren kwamen. Werden in no-time gevonden en keurig opgelost.

Service
J.W. de Kwant (Papendrecht)
24-01-2018
10

Reparatie uitgevoerd zoals het hoort. Van het eerste tot het laatste contact.

Service
Wil Stevens (Dordrecht)
24-01-2018
9

Uitstekende en vlotte service door goede, klantvriendelijke vakmensen

Service
Gerard (Zwijndrecht)
22-01-2018
8

Goede dealer netjes en vriendelijk

Service
H. van den Berg
10-01-2018
9

Wij zijn tevreden over Louwman-Dordrecht.Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
08-01-2018
8

De garage geeft een prima service, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
03-01-2018
10

Erg prettige garage met aardige mensen.

Service
A.M. van Veen (Zwijndrecht)
28-12-2017
10

Nette zaak. Nette aflevering auto

Verkoop
Jan Uitterlinden (Dinteloord)
20-12-2017
10

prettige goed toegankelijke locatie; heldere en correcte informatie ontvangen van de verkoopmedewerker.

Service
Roxy
20-12-2017
9

prima service aardige receptie

Service
mevr J. in't
14-12-2017
8

correcte, deskundige medewerkers

Service
bpbosman (schiedam)
14-12-2017
8

Ben prima geholpen alleen eerste 15000 beurt vond ik erg veel geld voor een kleine beurt

Service
W.A.R.M. PEEK (Zwijndrecht)
14-12-2017
9

perfecte service!

Verkoop
Anoniem
13-12-2017
9

Goed serviceVaktechnisch inhoudelijk goed

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Prettig bedrijf,goed geholpen

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Prima geholpen. Goed gesprek gehad over de te maken kosten. Thuis gebracht en weer keurig opgehaald .

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Ik ben altijd netjes en vriendelijk geholpen bij de receptie. Alle werkzaamheden aan reparatie en onderhoud zijn altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Service
M.J.E.M. Drinóczy-Pfister (Dordrecht)
07-12-2017
9

Klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Hennie Versteeg (Dordrecht)
07-12-2017
9

Tevreden met de service. Altijd een vriendelijke en correcte behandeling.

Service
Anoniem
01-12-2017
9

Komen afspraken goed na.

Service
Anoniem
28-11-2017
10

zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Vriendelijke mensen, goede service, en behulpzaam. Super merk ook geen klachten over Toyota, of Louwman ????

Service
Anoniem
21-11-2017
9

prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
A.A. de Voogd (dordrcht)
16-11-2017
9

Ik heb al aangegeven dat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
15-11-2017
9

zou wel fijn zijn wanneer de instellingen van verlichting en verwarming etc.genoteerd worden,zodat deze bij aflevering weer in dezelfde stand terug gezet worden.Ik ben n.l. gewend om de verlichting in de automatische stand te laten staan en werd na de beurt aangehouden door de politie, omdat ik niet de juiste verlichting voerde.

Service
Inge Radstake (Dordrecht )
08-11-2017
10

Fijn personeel klant vriendelijk lekkere koffie en fijne tijdschriften

Service
w van der kruit (admiraalsplein 133 dordrecht)
01-11-2017
10

het vertrouwen in de werkzaamheden is al 10 tallen jaren prima

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Reeds 25 jaar rij ik in een Toyota. Zowel bij aankoop nieuwe auto als bij de onderhoudsbeurten of bij bellen om informatie ben ik altijd op correcte wijze te woord gestaan en heb ik deskundige informatie ontvangen. In een keurige verzorgde, rustige ruimte waar er altijd wel een kop koffie of thee klaar staat, heb ik in een prettige sfeer kunnen zitten wachten totdat de auto weer klaar was. Bij grote onderhoudsbeurten ben ik altijd weer naar huis gebracht en na een telefoontje weer opgehaald als de auto klaar was. In een Toyota auto rijden is heel prettig. Toyota voor een ander merk verwisselen zit er bij mij niet in.

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Netjes geholpen en de prijs was duidelijk van te voren.

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Jammer dat je moet aandringen op een kleine beurt i.p.v. een grote beurt die na 4 jaar standaard gegeven wordt. Maar ik kan mij niet voorstellen, dat een auto die in één jaar tijd maar 2.000 km heeft afgelegd nieuwe bougies moet hebben zeker gezien de nog geen 17.000 km die zijn afgelegd in 4 jaar.

Service
Anoniem
13-10-2017
8

Vriendelijk personeel. Makkelijk online afspraak maken en duidelijke communicatie over de prijs.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

uitstekende, snelle service. met oog voor detail. auto schoon afgeleverd en extra werk snel opgepakt.

Service
Anoniem
29-09-2017
10

De ontvangst is altijd correct en bij e.v.t extra kosten wordt er direct contact opgenomen voor overleg met uitleg waarom dit noodzakelijk is .

Service
Anoniem
20-09-2017
9

tevreden klant; een 10 is 100 % perfect en dat bestaat nergens

Verkoop
Dhr. G.Scheers (Dordrecht)
20-09-2017
9

Vanaf de eerste proefrit tot en met het uitleveren van de nieuwe auto zijn we keurig en attent behandeld totaal niet opdringerig ,maar altijd vrijblijvend en ontspannen.Zo is het altijd prettig om na een eerste proefrit verder te gaan ook toen ik zei dat we eerst nog verder gingen kijken bij andere dealers en uiteindelijk zijn we toch teruggekomen met als resultaat dat we hier een auto gekocht hebben.

Service
E de kreek (H i ambacht )
19-09-2017
10

Alles goed geregeld en duidelijke uit leg top

Service
Anoniem
15-09-2017
9

goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar

Service
Anoniem
14-09-2017
9

al 40 jaar klant en het bevalt nog steeds Service en onderhoud is zeer goed en de medewerkers zijn na zo lange tijd bekenden geworden

Service
Anoniem
08-09-2017
10

Correcte en vriendelijke benadering. Snelle service, met vooraf een duidelijk kostenplaatje. Geen klachten!

Service
Anoniem
07-09-2017
9

Klantvriendelijk, professioneel, schoon, Ben zeer tevreden

Service
E. van Dijk (Hoogblokland)
06-09-2017
10

Vriendelijk personeel, schone en nette uitstraling, top!

Service
Wim Hofman (Dordrecht)
06-09-2017
10

Dit is voor mij de ideale dealer. Altijd correct en eerlijk in wat er gedaan moet worden. En als er iets gedaan moet worden, wordt dit perfect uitgevoerd.

Service
Marijke Noce Santoro (Zwijndrecht)
31-08-2017
10

Zeer tevreden,echter vind het niet fijn om door een call centrum gebeld te worden voor een afspraak.Ik wil zelf mijn afspraken met de werkplaats maken.

Verkoop
Anoniem
28-08-2017
9

Fijne klantgerichte dealer

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Tevreden over APK keuring en kleine beurt. Snel klaar. Aanbod om me thuis te brengen hetgeen niet nodig was .

Verkoop
Gerrit Lieve (Zwijndrecht)
17-08-2017
10

je voelt je thuis en welkom

Service
Arthur Grosfeld (Dordrecht)
16-08-2017
8

Vakkundige service, klantgericht personeel.

Verkoop
Arjan Nijman (Ridderkerk)
09-08-2017
10

Verkoper uitstekend. Was vertrouwensband die niet beschaamd werd. Uitleg goed.

Service
Anoniem
02-08-2017
10

Een goede dealer, medewerkers werkplaats zijn correct en geven de informatie die je als kant wenst te ontvangen.

Service
'Niville Hamers' (Zwijndrecht)
02-08-2017
9

Altijd correct, deskundig, vriendelijk en volgens afspraak behandeld.

Service
Raimond van Wamelen (Dordrecht)
28-07-2017
9

klantgericht en servicegericht dealer

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Prima service, vriendelijk en correct personeel, zowel aan de balie van de werkplaats als bij de afdeling verkoop

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
8

Goede ervaring met de werkplaats.Uitstekende verkoper bij aankoop van de laatste yaris.

Service
Wim Jonas ('s-Gravendeel)
24-07-2017
9

medewerkers van Louwman Dordrecht: betrouwbaar, deskundig, flexibel en klantgericht.Ik ben wederom uiterst tevreden.

Service
Eric van den Berg (Dordrecht)
24-07-2017
6

Mijn eerste contact was zeer positief en werd goed geholpen. Nadat bij een kapotte lamp was gebleken dat deze niet in het reserve setje aanwezig was dit aangegeven bij de garage. Lamp is gewisseld en een nieuwe aangebracht, waarvoor 2x levering lamp werd gerekend. Na reclamatie is 1 lamp gecrediteerd, doch bij de eerst volgende APK weer opgevoerd terwijl ik er zeker van ben dat de lamp niet kapot was. Bij een kapot achterlicht, die vanaf het begin al niet brandde, werd tijdens de APK na 1,5 uur aangegeven dat het probleem waarschijnlijk in de bekabeling van auto zat. Had er iet veel vertrouwen in dat dit snel zou worden opgelost en gevraagd het zo te laten.

Verkoop
Anoniem
17-07-2017
10

No nonsense, gewoon prima service

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Prima uitleg, prettig contact, nette afwikkeling.

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Zeer profesionele dealer waar ze klantgericht werken en meedenken aan de situatie.

Verkoop
E Quist (Zwijndrecht)
12-07-2017
9

goede ontvangst ge lijk koffie en zeer correct behandeld.

Service
Anoniem
07-07-2017
8

*** doet wat een vakgarage moet doen: een goede en betrouwbare service verlenen wanneer ik die als klant nodig heb.

Service
Anoniem
07-07-2017
9

vriendelijk, nette receptie, mooie showroom

Service
Anoniem
06-07-2017
9

Ik heb Louwman al jaren gewoon een goed gevoel. Dit zowel de garage, het personeel, reparatie, service, producten, alles klopt en is bijzonder goed.

Service
Leo Nieman (Dordrecht)
30-06-2017
10

Fijne garage waar je goed en deskundig volgens afspraak geholpen wordt.
Voor kleine reparaties of informatie direct geholpen en vaak gratis door klantenkaart.

Service
Joke Reedijk (Dordrecht )
30-06-2017
9

Vriendelijk en kundig personeel

Service
Jeroen charite (Zwijndrecht)
30-06-2017
10

Zeer vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Service
Bert Zoetmulder (Zwijndrecht)
21-06-2017
9

Goede voorlichting en onderhoud naar wens.

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Goede service, beleefd en kundig personeel.

Service
J.L. Van Eynsbergen (Rotterdam)
21-06-2017
9

Klantgericht handelen in de meest brede zin van dit begrip

Verkoop
Robert van der Graaf (Dordrecht)
20-06-2017
9

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
08-06-2017
8

Gewoon goed en vakmensen
Verkoper weet wat die aan jouw verkocht heeft

Verkoop
WJFaasen (Dordrecht)
07-06-2017
10

Zeer goed en vakbekwaam geholpen

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

klantvriendelijkheid staat voorop

Verkoop
J.M.C Naaktgeboren Alderliesten (Dordrecht)
07-06-2017
10

zeer vakkundig personeel denken met je mee en altijd tijd voor een praatje en na de verbouwing een mooie koffie/wachthoek gekregen

Verkoop
RJ Korteland (Dordrecht)
31-05-2017
10

Het gehele proces van aankoop tot aflevering hebben wij ervaren als klantgericht en vertrouwd, al was het onze eerste kennismaking met Louwman Dordrecht. Afspraken werden volledig nagekomen en met de juiste frequentie werden wij op de hoogte gehouden. Heel goede ervaring, waarbij wij aan een ieder die een nieuwe / andere auto wil kopen Louwman Dordrecht adviseren.

Service
Frits Langschmidt (Dordrecht)
31-05-2017
10

Wij komen al zeker twintig jaar bij Toyota Louwman in Dordrecht en zijn altijd weer blij met de hulp bij het uitzoeken van een nieuwe auto, bij het maken van afspraken en als er (een heel enkele keer) problemen zijn. Wordt altijd heel hartelijk en correct ontvangen, door medewerkers van de receptie en de toonzaal. Veel aandacht voor kleine attenties, zoals een appel, een flesje water of een rol pepermunt, maar ook voor belangrijke zaken als tijdelijk vervoer.

Service
Floor de Roover (Dordrecht)
26-05-2017
10

Deze dealer weet en ervaart wat een klant ondergaat bij zijn ziekte en als service de auto kosteloos ophaalt en weer wordt terug gebracht.

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Louwman Dordrecht is in zijn algemeen vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Het werk is prima en netjes gedaan. Vragen worden goed behandeld.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
24-05-2017
10

Hele bekwamen monteurs hele leuke mensen en vakmensen bij de receptie en goede verkopers in de showroem en altijd vriendelijk en je word altijd vlug geholpen als je pech heb

Service
Dhr. Ron Mast (Zwijndrecht)
24-05-2017
9

Keurige service, correct doorgeven van de dingen waar de monteurs naar moeten kijken, er worden snel afspraken gemaakt voor beurten en inspecties, mogelijke reparaties en vervangingen worden netjes besproken en de prijs ervan opgegeven. Bij het afspreken van een beurt wordt gevraagd of er vervangend vervoer nodig is, dan wel het gebruik van een fiets of afzetten bij huis of werk. Kom al 14 jaar bij deze garage en ben nooit teleurgesteld in de contacten.

Verkoop
Ton van Eck (Dordrecht)
24-05-2017
9

vriendelijk, aandacht, geen overdrijving, prima service iedereen die bij louwman Dordrecht werkt maakt de indruk betrokken te zijn bij de klant en zijn auto.En dat is prettig voelden ons er welkom.

Service
Gert-Jan Flach (Dordrecht)
24-05-2017
9

Ik ben prima geholpen en werd netjes te woord gestaan. De prijs is redelijk en alles is volgens afspraak verlopen.
Ik vind het een betrouwbare en fijne garage.

Verkoop
MC Rombout (Dordrecht)
18-05-2017
10

zeer vriendelijk,attent,. een fijne garage

Service
Leo Mol
17-05-2017
10

Uiterst correcte vriendelijke medewerkers. Werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Kostenloze haal- en breng service. Keurig verzorgd bedrijf met degelijke uitstraling.

Service
lp den hartog (zwijndrecht)
11-05-2017
10

vriendelijk en kundig personeel hoge sevicegraad

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
10

Verkoper was zeer deskundig, het gevoel bij deze dealer was uitstekend en alles is naar verwachting waargemaakt

Service
Anoniem
11-05-2017
9

Geen onnodige beurten en goede afspraken. Auto keurig en volgens afspraak weer afgeleverd

Service
C.P.H. Wurth (Dordrecht)
11-05-2017
10

Ben al ruim 25 jaar bij deze garage en ben een zeer kritische klant. Maar mijn ervaring bij dit merk en speciaal met deze garage
is dat ik altijd zeer correct en klantvriendelijk behandeld werd en wordt. Ook de in rekening gebrachte kosten zijn altijd -
behoudens minimale afwijkingen - in overeenstemming met de eerder verstrekte indicatie van de reparatie- keuringskosten.
Kortom zie gedurende mijn aards bestaan om bij deze garage weg te gaan!

Met vriendelijke groet

Verkoop
Regoort (Dordrecht )
10-05-2017
10

Perfecte aflevering 3n duidelijkheid

Service
Anoniem
05-05-2017
10

Wegens een gebroken heup heeft de dealer kosteloos de auto opgehaald voor grote beurt en teruggebracht. Ook beschadigingen met lakstift gratis bijgewerkt. Zoals gebruikelijk was ook de controle van de airco en APK en het wassen van de auto gratis. Top prestatie! Na ontevredenheid bij vorige Toyota-dealer inmiddels al weer zes jaar met plezier bij deze Dordrechtse dealer.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Over alles, service, klantvriendelijkheid, wachtruimte ben ik zeer tevreden!!

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Prima service , vriendelijk en correcte medewerkers, betrouwbaar adres !

Service
Cees Vorstenbosch (Dordrecht)
26-04-2017
10

Alles verliep zoals vooraf was aangegeven en precies op de juiste tijd.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

GOEDE SERVICE EN CORRECTE BENADERING VAN KLANT

Service
Cees Altena (Dordrecht)
19-04-2017
9

Zeer deskundig personeel, vriendelijk, servicegericht en duidelijk in de uitleg. Alleen het afsprakensysteem is niet een van de meest duidelijk met betrekking tot het wel of niet kunnen maken van een afspraak aangezien verwerking niet real-time plaatsvind.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Duidelijkheid over werkzaamheden en kosten, thuisbrengservice geweldig, afspraken nakomen, nooit problemen

Service
Mw de Jonge (Dordrecht)
19-04-2017
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam en persoonlijk.

Verkoop
Harry Van Hirtum (Poortugaal)
19-04-2017
8

Wij zijn erg tevreden hoe wij tot nu toe zijn behandeld door Louwman - Dordrecht
en hopen dat dat ook zo blijft, er zou over een jaar weer eens een beoordeling moeten zijn
dan laten wij U weten hoe het op dat moment is.

Service
Mevr. T.A. Bervoets (Heerjansdam)
12-04-2017
8

Ik kom al 30 jaar bij Toyota Dordrecht en nooit wat te klagen gehad, ze zijn gewoon GOED !!

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
9

Altijd een goede ontvangst en tevreden over de controles van de auto.En meedenken
ook in het belang van de klant.

Service
Anoniem
11-04-2017
9

Prima service en zeer behulpzaam. Toen bleek dat ze in de werkplaats wat waren vergeten, kreeg ik het gratis mee.

Service
Anoniem
10-04-2017
8

vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
06-04-2017
8

Ik een 8 gegeven omdat wij met de aankoop van de auto goed, en vriendelijk zijn geholpen.

Service
J.P. Albers (Dordrecht)
06-04-2017
9

Dealer is correct, uitgevoerde werkzaamheden zijn goed. In het totaal ben ik na een 10 jarige ervaring tevreden.

Service
René Dik (Dordrecht )
05-04-2017
9

Correct en vriendelijk goede service en kwaliteit

Verkoop
Emiel Dekkers (Puttershoek)
05-04-2017
10

Ik ben super tevreden, ook het filmpje van mn nieuwe auto was super, super bedankt voor jullie hulp met het vinden van mn nieuwe auto!! Top team!

Service
H.C. van Gastel (Zwijndrecht)
05-04-2017
10

Een auto garage en dealer zijn voor mij even belangrijk als de kwaliteit van het merk zelf. Naast de kwaliteit van de geleverde service vind ik vriendelijkheid en integriteit van het personeel van groot belang. Al jaren voel ik mij als klant bij Louwman Dordrecht in vertrouwde handen.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
9

goede service en klantvriendelijkheid

Service
H.J.M.Strijbos (Papendrecht)
16-03-2017
10

Omdat de mensen mij vriendelijk hebben ontvangen met koffie.

Service
Anoniem
09-03-2017
9

Prima service. Complimenten.

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Ga zo door! Het is nooit meer vervelend om bij jullie te moeten zijn! Pluim!

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
9

Te vreden met de service

Service
Anoniem
08-03-2017
9

altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, helaas was afgelopen keer een verbouwing gaande toen ik kwam maar mijn auto was netjes op tijd klaar

Service
Dhr a mijnster (Hendrikido ambacht.)
06-03-2017
10

Zeer tevreden over alles,balie werkplaats en al 20jaar klant bij Louman
Dordrecht

Service
Frans (Dordrecht)
06-03-2017
10

Zeer betrouwbare dealer waar je netjes wordt geholpen en netjes te woord wordt gestaan. Afspraken worden zo lang ik hier kom (2008) keurig nagekomen. Een welverdiende 10 wat mij betreft!

Verkoop
Anoniem
28-02-2017
10

Ik ben erg goed geholpen. Er werd alle tijd genomen om mij alles duidelijk te maken zodat ik daarna met een tevreden gevoel de dealer kon verlaten in mijn nieuwe auto!

Verkoop
henri engelman (zwijndrecht)
22-02-2017
10

gewoon perfect

Verkoop
Gulten (Dordrecht )
22-02-2017
10

Een warm ontvangst met deskundig vervolg. Genoeg ruimte om naar auto's te kijken om een keuze te maken. hierbij is indien nodig en gewenst de nodige deskundige ondersteuning. Het is een dealer waarbij je als klant persoonsgerichte en bijzondere aandacht krijgt en met een vertrouwd gevoel naar huis gaat "met een nieuwe auto".:)

Service
Gerard van Hooff (Dordrecht)
15-02-2017
10

Vriendelijke vakmensen, goede uitleg, prijsopgave vooraf, plezierige haal-en brengservice.

Service
Linda Zoetmulder (Zwijndrecht)
15-02-2017
10

Keurige service, prettige sfeer en altijd goed advies.

Service
j.Korteweg dhr (zwijndrecht 3333 bj joh. poststraat 127)
03-02-2017
10

alles klopt daar - behandeling, aandacht, vriendelijkheid, vakmanschap, wat wil je nog meer?

Service
Der. J.C.Elvers (Hendrik Ido Ambacht)
20-01-2017
9

Misschien kan et altijd nog een betere dealer zijn!

Service
Gert Zwartjes (Dordrecht)
21-12-2016
9

goede communicatie en service

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Prettige en persoonlijke benadering / en correcte, duidelijke en kwalitatief goede dienstverlening. Prima.

Verkoop
A.Lelieveld (Dordrecht)
09-12-2016
8

Mondelingen service en afhandeling is goed

Verkoop
A.B. Wolst (Dordrecht)
09-12-2016
8

Altijd vriendelijke werknemers aan de werkplaats balie. De heren weten wie je bent.

Service
ton smaal (dordrecht)
01-12-2016
8

is goed

Service
Gideon de Krijger (Dordrecht)
30-11-2016
8

Goede extra service, klantvriendelijkheid en kennis van zaken.

Service
Anoniem
23-11-2016
10

Het werk is goed gedaan.

Service
i radstake inge (Dordrecht )
18-11-2016
10

Erg klantvriendelijk, goede service, lekkere koffie, fijn leestafel

Service
Anoniem
18-11-2016
9

Je word correct behandeld

Service
Hans van Rossum (Dordrecht)
18-11-2016
10

in mijn leven heb ik in heel wat verschillende automerken gereden, maar ik kan mij geen dealer herinneren die het niveau heeft van deze. Daarnaast is de Toyota een probleemloze auto.

Service
Jan Verweij (Dordrecht)
10-11-2016
10

wordt netjes en correct geholpen

Service
Corry van den Brink (Dordrecht )
10-11-2016
10

Zeer vriendelijke en accurate behandeling.
Altijd een leuke attentie..puntje op de i in de auto.
Dmv een rolletje pepermunt, of een flesje water.
Hierdoor voel ik me zeer gewaardeerd als klant van Toyota: )

Service
A.Vink
05-10-2016
9

Ik vind het erg belangrijk respectvol te worden benaderd,meer kan ik niet zeggen.

Service
E de kreek (Dordrecht)
28-09-2016
10

Alles is goed geregeld

Service
Joke Reedijk (Dordrecht )
28-09-2016
10

Vakbekwaam en zeer vriendelijk

Service
G van Boesschoten (Dordrecht)
14-09-2016
10

De vriendelijke,en meer dan goede behandeling.

Service
Dhr. J.H.M. Hauser (Dordrecht)
04-08-2016
10

Kan niet beter

Service
B.Roso (Dordrecht)
01-08-2016
8

wordt goed geholpen in totaliteit service is goed.

Service
N Nooteboom-Maaskant (Zwijndrecht)
27-07-2016
8

De goede aandacht en de klant wordt vriendelijk en goed behandeld

Service
Edwin Akker (Papendrecht)
25-07-2016
9

Omdat deze dealer mij in 14 jaar en 350.000km nog nooit in de kou heeft laten staan, altijd een eerljke behandeling heeft gegeven,meedenkt met de klant, bij rariteiten in het buitenland Italie & Griekenland mij telefonisch voor zover mogelijk met raad en daad heeft voorzien.

Service
Dhr. F.L.M. Waterreus (Den haag.)
14-07-2016
10

Als je in een vreemde stad pech krijgt ben je heel blij met de snelle en goede service van Toyota care en de Toyota dealer in Dordrecht. Mijn complimenten.

Service
André de vries (Dordrecht)
13-07-2016
9

Vriendelijk en correct personeel, service met een hoofdletter en vakbekwame monteurs, Alles gaat keurig volgens afspraak en goede uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
13-07-2016
8

Goed en vriendelijk personeel met kennis en ervaring.

Service
Mw. Nagtegaal (Dordrecht)
13-07-2016
10

Al ruim 35 jaar klant bij deze dealer. Altijd goed en op tijd geholpen. Geen problemen. Als er meerkosten zijn, wordt er altijd eerst gebeld met mij. Goede sfeer in werkplaats en bij receptie.

Service
Anoniem
11-07-2016
9

Zeer klantvriendelijk personeel. Je wordt goed geïnformeerd over de werkzaamheden. Prettige sfeer.

Service
Heer R van Wamelen (Dordrecht)
06-07-2016
8

Klantvriendelijkheid, servicegericht en meedekend met de klant.

Verkoop
T.Mol. (Dordrecht)
06-07-2016
9

Goede service en prettige behandeling.

Verkoop
Anton van der Pol (Dordrecht )
29-06-2016
10

Zeer goede ouderwetse klant service

Verkoop
B van der Laan (Dordrecht)
22-06-2016
10

Vriendelijk, behulpzaam en denken mee naar eventuele oplossingen.

Service
Michel van Verk (Lage Zwaluwe)
22-06-2016
10

Service bij Louwman is altijd keurig. Ik kom er al jaren met mijn Toyota's en heb nog nooit een vervelende ervaring gehad. Heb het idee dat ze niet per se het onderste uit de kan willen halen. Bijvoorbeeld boden ze aan na een klein defect aan mijn stuurhuis er een tweedehands in te willen zetten van de sloop omdat de ouderdom van de auto geen nieuwe meer rechtvaardigde. Dat is top, menig merk garage zou zeggen of een nieuwe of een andere auto. Krijg altijd een keurige prijsopgave en werkzaamheden zijn altijd netjes uitgevoerd. Zonder meer een aanrader!!!

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
9

Al jaren tevreden klant bij deze dealer. Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
J van Gorkom (H I Ambacht)
15-06-2016
10

zeer tevreden over alles

Service
Leo Mol (Dordrecht)
09-06-2016
10

Werkzaamheden worden volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het personeel is bijzonder vriendelijk, belangstellend en deskundig. Indien nodig word ik thuisgebracht en weer opgehaald. Prima service dus!

Service
Peter Bakker (Dordrecht)
08-06-2016
9

Goede dealer met zeer vriendelijk en bekwaam personeel,achter de balie in de garage en magazijn.
Voor mij een top adres voor mij en mijn auto

Service
Anoniem
08-06-2016
3

Om de tuin geleid ivm levertijd, 6 weken werd 5 maanden.
Tot 2 maal aangegeven voor een kleine beurt en ze hebben een grote beurt gedaan, geweigerd het bedrag te betalen en is toen gecorrigeerd.

Service
J. Kammeraad (Zwijndrecht)
08-06-2016
9

Top!!

Service
Anoniem
08-06-2016
9

het was goed , maar een 10 is heel goed , dan kunnen ze naast hun schoenen gaan lopen

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Betrouwbaar
Vakkundig
Vriendelijk

Service
Durk Fekkes (Zwijndrecht)
07-06-2016
10

Het personeel van Toyota Dordrecht is zeer vriendelijk, er is een prima ruimte met wifi en een lekker kopje koffie.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
01-06-2016
10

De mensen zijn eerlijk weten waar ze overpraten vakmensen in de garage en bij de receptie de toko is heel netjes en schoon de auto staan netjes opgesteld in de showroem en de koffie is lekker

Service
Anoniem
25-05-2016
9

onderhoud volgens fabrieksschema uitgevoerd voor update navigatie een latere datum en teruggebeld voor definitieve afspraak naar mijn wens

Verkoop
Anoniem
18-05-2016
9

correct geholpen door de verkoper, afspraken nagekomen, algehele uitstraling dealer.

Verkoop
Anoniem
13-05-2016
9

De service die Toyota biedt is op maat en erg klantgericht. Er wordt tijd voor je gemaakt en dat voelt prettig.

Verkoop
Sherouk Azawi (Dordrecht)
13-05-2016
10

Vriendelijk en prima service

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
9

Nette en correcte verkoper, goed luisterend naar mijn vragen.

Service
Anoniem
11-05-2016
9

weinig over te zeggen als alleen goeie service en heel erg klantvriendelijk.

Service
H.P. Valkier (Dordrecht)
11-05-2016
9

Vriendelijke en correcte bejegening. Nooit lange wachttijden. Vakkundig en klantgericht advies. Goede voorlichting. Juiste prijs-informatie. Kortom: een bedrijf waar ik al meer dan 30 jaar met erg veel plezier en vertrouwen zaken doe.

Service
Graafland (Dordrecht)
04-05-2016
9

klantgerichtheid

Service
Harrie van de ven (Dordrecht)
04-05-2016
10

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Service
Anoniem
02-05-2016
9

DAT je auto daar in vakkundige handen is.

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Goede betrouwbare garage, ze komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Zeer tevreden, dus zonder titel ot yota

Service
Anoniem
29-04-2016
8

Goede bereikbare locatie. Gebouw overzichtelijk. Service welke geleverd is prima

Service
Muusz (Zwijndrecht)
20-04-2016
9

Erg vriendelijk geholpen. Personeel erg behulpzaam en deskundig. Komen gemaakte afspraken altijd na. Vooraf is duidelijk wat je kunt verwachten.

Service
Gerard van Hooff (Dordrecht)
20-04-2016
9

Zoals altijd ben ik met mij oude Toyota Corolla weer perfect geholpen bij deze dealer.
Het is niet de goedkoopste garage voor onderhoud, maar wel de betrouwbaarste, denk ik.
En de haal-en breng service is voor mij ideaal!

Service
A.KASPERS (kRIMPEN AAN DEN ijSSEL)
15-04-2016
10

Prima service komt afspraken na klantvriendelijk

Service
Mevr.J. in't Veld (Zwijndrecht)
14-04-2016
6

overal dezelfde wervende beelden

Service
Anton Looij (Zwijndrecht)
13-04-2016
10

Goede telefonische bereikbaarheid. Haal- en brengservice prettig. Vriendelijke mensen

Service
Erik van der Hoeven (Dordrecht )
13-04-2016
9

Ben zeer tevreden over de snelle service, en professioneel behandeld.

Service
A.D. Tilgenkamp (Dordrecht)
07-04-2016
10

Een mooie showroom en hele goede auto's

Service
Annette Visser (Zwijndrecht)
30-03-2016
8

Goede en correcte en duidelijke behandeling

Service
Amede Driessen (Zwijndrecht)
30-03-2016
8

vriendelijk personeel, kundig personeel en komen hun afspraken naar.

Verkoop
Anoniem
24-03-2016
10

Perfect geholpen en erg blij met mijn nieuwe Toyota. Ook van het ophalen van de auto was een speciale gebeurtenis gemaakt. Zeg maar gerust een klein feestje.

Service
Anoniem
23-03-2016
10

Aangename wachtruimte, vriendelijk en deskundig personeel. Flexibel. Correct.

Service
Jeroen Charite (Zoetermeer )
23-03-2016
10

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. De prijs van de reparatie was uiteindelijk goedkoper dan van te voren aangegeven. Zeer tevreden met de geleverde service!

Service
J. Vink (Dordrecht)
15-03-2016
9

Bij de receptie werken vriendelijke en nette medewerkers die de tijd nemen voor de klant.
De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en je wordt vooraf gebeld als er iets extra's moet gebeuren.
Ook de prijzen zijn concurrerend met een universeel garagebedrijf. Wanneer het onderhoud jaarlijks bij de dealer wordt uitgevoerd, krijg je via de Louwman Card een jaar gratis pechhulp, gratis bijvullen van vloeistoffen en vervanging van lampen.

Verkoop
G. van der Plas (Katwijk)
14-03-2016
10

Prima bedrijf. Geen klachten.

Service
Anoniem
10-03-2016
9

Een 9 is een goed cijfer, ik moest alleen terug komen voor de batterijcontrole.
Ik was het vergeten te vragen en hun ook. Als het goed is staat het nu in het systeem en zullen ze mij er volgend jaar aan herinneren.

Service
Mevr. van Maanen (Dordrecht)
09-03-2016
10

Prima dealer. Heel tevreden, vriendelijk personeel, alles top!

Service
L de Zwart (Dordrecht)
09-03-2016
8

Tevreden

Service
Anoniem
09-03-2016
10

Al jaren klant en tot nu toe niets dan lof. Zeer behulpzame mensen en men denkt mee om tot oplossingen te komen als dat nodig is.

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Vriendelijk personeel en een nette service

Service
Mw van Oossanen (Dordrecht)
25-02-2016
10

Wordt altijd goed geholpen en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
17-02-2016
9

Prima ontvangst en op tijd geleverd, ik kon wachten terwijl de onderhoudsbeurt verricht werd. Er is wifi en goede koffie

Service
Anoniem
11-02-2016
9

Ik ben altijd correct en stipt geholpen en heb nooit geconstateerd dat er iets niet klopte.

Service
Jan Marks (Dordrecht)
10-02-2016
10

De servicebeurt was binnen de afgesproken- wachttijd gereed.
Goede uitleg cq advies van in de nabije toekomst noodzakelijke reparatie.
Nette afhandeling na de servicebeurt.
Keurig en vriendelijk receptiepersoneel.

Service
dhr marco aarts (dordrecht)
08-02-2016
9

doen wat ze beloven, vriendelijkheid, flexibel.

Service
Anoniem
04-02-2016
9

Je wordt op een correcte manier behandeld en eventuele problemen probeert men direct op te lossen.

Service
Anoniem
03-02-2016
9

Je wordt zeer correct geholpen,, aanbeveling aan familie en vrienden

Service
Dhr. C H van Maasdam (Rotterdam)
27-01-2016
9

Geweldig bedrijf reuze aardig personeel, van tevoren prijsopgave en kan wachten op de beurt met krantje bakkie koffie en TV. En altijd interesse naar de persoon hoe het gaat enzo... Tot volgend jaar.

Verkoop
Jan busink (dordrecht)
25-01-2016
10

Service en klantvriedelijk

Service
C den Boer (Zwijndrecht)
20-01-2016
9

ik werd correct benaderd en de werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en nog koffie toe

Service
C.W.Kroonen (H-I-Ambacht)
20-01-2016
8

Goed geholpen en de schade uitstekend geregeld en gerepareerd.

Service
Eugene van Galen (Dordrecht)
13-01-2016
9

goede service goed product goed personeel

Service
Dhr. M. Hoffmann (Dordrecht)
13-01-2016
8

Ik ben goed, deskundig en vriendelijk geholpen. Het bedrag viel een stuk hoger uit dan ik had gedacht maar dat had een goede reden en werd vooraf helder gecommuniceerd. Klein puntje ter verbetering. Ik had vooraf besproken dat een lampje vervangen moest worden en dit is helaas niet gebeurd. Wellicht door de extra vroege sluiting van kerstavond is dit over het hoofd gezien dus heb ik er geen punt van gemaakt. Ik ben maandag terug gegaan. Dit werd accuraat opgepakt en ik ben weer goed geholpen

Service
Anoniem
13-01-2016
8

Vakkundig, correct, herkenning van klant, en ondanks de drukte toch een praatje👍

Service
Dhr. Heiwegen (Dordrecht)
13-01-2016
9

Goede afspraken en vlotte service

Service
Anoniem
11-01-2016
8

Het is een net bedrijf en professioneel in het werk. Ook naar de klanten.

Service
f.a.nabben (dordrecht)
08-01-2016
8

netjes schoon en het gevoel dat men mij kent

Service
Anoniem
30-12-2015
10

Prima service. Als er een probleem is, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost.

Verkoop
Anoniem
24-12-2015
9

Een dealer die van wanten weet

Service
mevr. b. kruidhof-huizinga (dordrecht)
23-12-2015
8

wordt altijd perfect geholpen

Verkoop
Anoniem
23-12-2015
8

Vriendelijk geholpen zonder overdreven 'verkooppraatjes'

Verkoop
Dhr. Ponte (Dordrecht)
23-12-2015
9

Klantvriendelijk, persoonlijk, nemen de tijd en zijn flexibel.

Service
w.a.r.m. peek (zwijndrecht)
16-12-2015
8

geef nooit een 10

Verkoop
Abbe de Groot (Dordrecht)
14-12-2015
10

Toyota Louwman in Dordrecht is een prettige dealer waar de tijd wordt genomen om al uw vragen te beantwoorden en waar vakkundig voorlichting gegeven wordt. De verkopers zijn niet opdringerig maar wel pro actief. Zo kwam ik voor een Toyota Auris en reed weg met een Toyota Yaris omdat deze aan al mijn eisen voldeed. Ik raad iedereen die in de markt is voor een nieuwe of gebruikte auto aan om een kijkje te nemen bij Toyota Louwman in Dordrecht.

Service
d.mijnster (strijen)
09-12-2015
10

goede service,professioneel personeel,betrouwbaar,en zeer vriendelijk

Service
Mevr.J.M.H.Groen-Klaverdijk (Dordrecht)
09-12-2015
10

Al jaren een zeer servicegerichte garage met zeer klantvriendelijk personeel, nooit onverwachte kosten,kortom kan niet beter

Service
Rob Rodrigues (Dordrecht)
03-12-2015
10

Sinds januari een nieuwe Yaris, mijn vrouw rijdt al 12 jaar in een Yaris die nu 14 jaar oud is, destijds bij de vorige Toyota dealer betrokken. Deze oude Yaris is nog nooit in de garage geweest voor een reparatie, vandaar de nieuwe Yaris. Bij de aankoop zeer prettig geholpen, ook een goede inruilprijs. Bij de eerste servicebeurt een kleine omissie (bandensensoren niet ingelezen), direct de volgende dag verholpen. Verder heeft de showroom een prettige uitstraling en is het personeel professioneel en toch persoonlijk bezig.

Service
Mw. H. Nagtegaal
02-12-2015
10

Al ruim 35 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel.