Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

495 commentaren van in totaal 495 beoordelingen
Service
Gerda Vroegop (Dordrecht)
17/05/2018
9

goede garage, vriendelijk personeel, goede service, goede prijsverhouding

Service
Jan (Dordrecht)
17/05/2018
9

Nu twee keer bij Louwman Dordrecht geweest voor het wisselen van de winterwielen en een onderhoudsbeurt. Een prima bedrijf. Het blijken vakmensen te te zijn. Ik ben positief verrast.

Service
Kees den hartog (Zwijndrecht)
17/05/2018
10

Kom er al jaren . Niets te wensen. En de koffie is lekker.

Service
Ria Versloot (Zwijndrecht)
17/05/2018
10

Prettige garage waar je vriendelijk word ontvangen en deskundig word geholpen

Verkoop
Gerrit valken (zwijndrecht)
08/05/2018
9

mensen zijn vakbekwaam, leggen alles goed uit en hebben ons op de hoogte gehouden van de stand van zaken tijdens de bestelling

Service
C.P.H. Wurth (Dordrecht)
07/05/2018
10

Gebaseerd op mijn ca. 15-jarige ervaring met deze garage kan ik mij nauwelijks voorstellen dat op het gebied van klantvrien-delijk- en deskundigheid er een betere en betrouwbare Toyota dealer in Nederland te vinden is!Voorheen heb ik ook in de volgende merken gereden en ervaring met de bijbehorende garages opgedaan, die allen in hun nadeel, vergeleken met deze Toyota dealer uitvallen!Het betreft de merken : Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel, Renault, Volkswagen en een voorganger van de Audi 100 ( DKWF102 ).Kortom voldoende vergelijkingsmateriaal met gerenommeerde andere merken opgedaan gedurende ruim 50 jaar!

Service
A.F. De Muijnck (Zwijndrecht)
02/05/2018
10

De service is altijd goed. Men is zeer attent bij de werkplaats en ook de afdeling verkoop onderhoud dan ook het contact bij aanwezigheid. Zeer tevreden

Service
Dhr. E. Bender
02/05/2018
8

Tot nu toe de enige dealer waar zich geen problemen hebben voorgedaan.

Verkoop
Jaap de Pagter
02/05/2018
10

Direct na eerste kennismaking met dit bedrijf had ik een prima gevoel qua automobielbedrijf en personeel in het bijzonder.

Service
Mevr.v.Bel-S (Dordr.)
25/04/2018
8

Correctheid,service.

Service
T.A. Bervoets (Heerjansdam)
23/04/2018
8

Je wordt altijd netjes geholpen. Auto wordt thuis opgehaald en weer terug gebracht. Altijd een telefoontje over wat er aan de auto gedaan moet worden met de prijsopgave erbij. Ben al jaren bij deze garage en voel mij er thuis.

Service
Mw. E.Schultz (Dordrecht)
20/04/2018
9

omdat de service en de vriendelijkheid heel goed is.maar vooral dat het goed wordt gerepareerd wordt.

Service
de zwart (Ridderkerk)
18/04/2018
8

Vriendelijk en behulpzaam en snel

Service
RFA Weynschenk (Dordrecht)
18/04/2018
8

eerste onderhoudsbeurt

Service
C.G. de Krijger-van Houwelingen (Zwijndrecht)
12/04/2018
8

Omdat alles naar tevredenheid werd gedaan

Verkoop
Sandy vd Wiele
12/04/2018
10

geweldige verkoper

Verkoop
J.d.G (Zwijndrecht)
09/04/2018
10

Top service, nooit eerder meegemaakt!

Service
Harry Steijaert (Dordrecht)
04/04/2018
10

zeer tevreden

Service
Dhr.R.P.Koningh (Dordrecht)
03/04/2018
9

Prima dealer-- geen gezeur

Verkoop
peter jansen (zwijndrecht)
03/04/2018
9

vanwege goede voorlichting en service

Service
Dhr. F.G. van den Berg (Papendrecht)
28/03/2018
10

Alles keurig netjes uitgelegd. Keurige garage met zeer vriendelijke mensen. Naar mijn idee zeer ervaren en kundige monteurs aanwezig.

Service
Ronald van den Heerik (Dordrecht)
28/03/2018
10

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en duidelijk en volledig geïnformeerd over de werkzaamheden die ze gaan verrichten. Als er onvoorzien iets in het plan wijzigt omdat er een gebrek wordt aangetroffen, wordt je daar tijdig over ingelicht met de vraag of het uitgevoerd mag worden, vooraf wordt een prijs aangegeven die dan ook zo op de factuur verschijnt. Al bijna 10 jaar klant en dik tevreden.

Verkoop
Theo van Dijk (Papendrecht)
28/03/2018
10

Zeer netten zaak met een hele fijne verkoper

Service
Mevr.B van Dockum (Dordrecht )
23/03/2018
10

Omdat ik online een afspraak kom maken en daar was ik zeer tevreden mee. En de service en het personeel keurig naar mij toe kwamen ben zeer te vreden . Dus alles bij elkaar toppie.

Verkoop
Cees Altena (Dordrecht)
22/03/2018
10

Uitstekende communicatie, deskundig personeel en zeer goede service. Hulpvaardig en eerlijke voorlichting, duidelijke uitleg en geen verkooppraatjes. Onze tweede auto bij een zeer vertrouwd adres.

Service
M. Reijngoudt (Dordrecht)
22/03/2018
9

Goede service

Verkoop
D. de Graaf (Dordrecht)
16/03/2018
9

Ik ben er keurig geholpen en de service was uitstekend.

Service
Koen van den Heerik (Krimpen aan den ijssel)
14/03/2018
10

Zeer goede dealer en goede communicatie. Ook is de uitstraling goed.

Service
Mevr J Sintnicolaas-Legerstee (Hendrik Ido Ambacht )
14/03/2018
9

Zeer tevreden

Service
mevr.J.M.H.Groen-Klaverdijk (Dordrecht)
14/03/2018
10

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de dienstverlening

Service
P. v. Calmthout (Dordrecht)
14/03/2018
10

Toyota is een betrouwbaar merk. Louwman Dordrecht heeft dezelfde betrouwbare uitstraling. Prima personeel, vlotte hulp, goede adviezen en alles wordt prima verzorgd.

Service
Anton Bron (Dordrecht)
26/02/2018
9

Alles volgens afspraak en correct uitgevoerd en de chocolade melk is heerlijk!

Service
pierre nijsen (hellevoetsluis)
15/02/2018
9

Top geholpen, goed advies en niet zomaar de weg weer terug opgestuurd

Service
John Dealing (Hendrik ido Ambacht)
14/02/2018
10

Toyota Louwman is voor mij een professionele vertrouwbare en vriendelijke vestiging

Service
Peter (Dordrecht)
14/02/2018
9

Goede en duidelijke service. De werkzaamheden worden duidelijk gecommuniceerd.

Service
Dhr. M. Colin (Dordrecht)
09/02/2018
8

Klantvriendelijk en netjes

Service
Cor den Boer (Zwijndrecht)
07/02/2018
10

bij Louwman Dordrecht werd ik hartelijk ontvangen in een keurige wachtruimte met koffie of thee na de reparatie werd de auto weer keurig en schoon opgeleverd na betaling nog een lekker appeltje voor onderweg. mijn vriendelijke dank

Service
Marja de Bruijn (Zwijndrecht)
31/01/2018
9

Goede bereikbaarheid, vriendelijkheid personeel, aangenaam wachten met koffie en lectuur. Mogelijkheid om naar huis gebracht te worden.

Service
j.korteweg (zwijndrecht)
24/01/2018
9

je wordt deskundig geholpen en buiten gewoon vriendelijk,wat wil je nog meer.

Service
J.W. de Kwant (Papendrecht)
24/01/2018
10

Reparatie uitgevoerd zoals het hoort. Van het eerste tot het laatste contact.

Service
Michel van Verk
24/01/2018
9

Wederom uitstekende service bij deze toyota dealer. Had een auto gekocht bij een algemene dealer waar hier en daar wat probleempjes met de banden naar voren kwamen. Werden in no-time gevonden en keurig opgelost.

Service
Wil Stevens (Dordrecht)
24/01/2018
9

Uitstekende en vlotte service door goede, klantvriendelijke vakmensen

Service
Gerard (Zwijndrecht)
22/01/2018
8

Goede dealer netjes en vriendelijk

Service
H. van den Berg
10/01/2018
9

Wij zijn tevreden over Louwman-Dordrecht.Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
08/01/2018
8

De garage geeft een prima service, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Erg prettige garage met aardige mensen.

Service
A.M. van Veen (Zwijndrecht)
28/12/2017
10

Nette zaak. Nette aflevering auto

Verkoop
Jan Uitterlinden (Dinteloord)
20/12/2017
10

prettige goed toegankelijke locatie; heldere en correcte informatie ontvangen van de verkoopmedewerker.

Service
Roxy
20/12/2017
9

prima service aardige receptie

Service
bpbosman (schiedam)
14/12/2017
8

Ben prima geholpen alleen eerste 15000 beurt vond ik erg veel geld voor een kleine beurt

Service
mevr J. in't
14/12/2017
8

correcte, deskundige medewerkers

Service
W.A.R.M. PEEK (Zwijndrecht)
14/12/2017
9

perfecte service!

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Prettig bedrijf,goed geholpen

Verkoop
Anoniem
13/12/2017
9

Goed serviceVaktechnisch inhoudelijk goed

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Prima geholpen. Goed gesprek gehad over de te maken kosten. Thuis gebracht en weer keurig opgehaald .

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Ik ben altijd netjes en vriendelijk geholpen bij de receptie. Alle werkzaamheden aan reparatie en onderhoud zijn altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Service
Hennie Versteeg (Dordrecht)
07/12/2017
9

Tevreden met de service. Altijd een vriendelijke en correcte behandeling.

Service
M.J.E.M. Drinóczy-Pfister (Dordrecht)
07/12/2017
9

Klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Anoniem
01/12/2017
9

Komen afspraken goed na.

Service
Anoniem
28/11/2017
10

zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Vriendelijke mensen, goede service, en behulpzaam. Super merk ook geen klachten over Toyota, of Louwman ????

Service
Anoniem
21/11/2017
9

prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
A.A. de Voogd (dordrcht)
16/11/2017
9

Ik heb al aangegeven dat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

zou wel fijn zijn wanneer de instellingen van verlichting en verwarming etc.genoteerd worden,zodat deze bij aflevering weer in dezelfde stand terug gezet worden.Ik ben n.l. gewend om de verlichting in de automatische stand te laten staan en werd na de beurt aangehouden door de politie, omdat ik niet de juiste verlichting voerde.

Service
Inge Radstake (Dordrecht )
08/11/2017
10

Fijn personeel klant vriendelijk lekkere koffie en fijne tijdschriften

Service
w van der kruit (admiraalsplein 133 dordrecht)
01/11/2017
10

het vertrouwen in de werkzaamheden is al 10 tallen jaren prima

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Reeds 25 jaar rij ik in een Toyota. Zowel bij aankoop nieuwe auto als bij de onderhoudsbeurten of bij bellen om informatie ben ik altijd op correcte wijze te woord gestaan en heb ik deskundige informatie ontvangen. In een keurige verzorgde, rustige ruimte waar er altijd wel een kop koffie of thee klaar staat, heb ik in een prettige sfeer kunnen zitten wachten totdat de auto weer klaar was. Bij grote onderhoudsbeurten ben ik altijd weer naar huis gebracht en na een telefoontje weer opgehaald als de auto klaar was. In een Toyota auto rijden is heel prettig. Toyota voor een ander merk verwisselen zit er bij mij niet in.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Jammer dat je moet aandringen op een kleine beurt i.p.v. een grote beurt die na 4 jaar standaard gegeven wordt. Maar ik kan mij niet voorstellen, dat een auto die in één jaar tijd maar 2.000 km heeft afgelegd nieuwe bougies moet hebben zeker gezien de nog geen 17.000 km die zijn afgelegd in 4 jaar.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Netjes geholpen en de prijs was duidelijk van te voren.

Service
Anoniem
13/10/2017
8

Vriendelijk personeel. Makkelijk online afspraak maken en duidelijke communicatie over de prijs.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

uitstekende, snelle service. met oog voor detail. auto schoon afgeleverd en extra werk snel opgepakt.

Service
Anoniem
29/09/2017
10

De ontvangst is altijd correct en bij e.v.t extra kosten wordt er direct contact opgenomen voor overleg met uitleg waarom dit noodzakelijk is .

Service
Anoniem
20/09/2017
9

tevreden klant; een 10 is 100 % perfect en dat bestaat nergens

Verkoop
Dhr. G.Scheers (Dordrecht)
20/09/2017
9

Vanaf de eerste proefrit tot en met het uitleveren van de nieuwe auto zijn we keurig en attent behandeld totaal niet opdringerig ,maar altijd vrijblijvend en ontspannen.Zo is het altijd prettig om na een eerste proefrit verder te gaan ook toen ik zei dat we eerst nog verder gingen kijken bij andere dealers en uiteindelijk zijn we toch teruggekomen met als resultaat dat we hier een auto gekocht hebben.

Service
E de kreek (H i ambacht )
19/09/2017
10

Alles goed geregeld en duidelijke uit leg top

Service
Anoniem
15/09/2017
9

goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar

Service
Anoniem
14/09/2017
9

al 40 jaar klant en het bevalt nog steeds Service en onderhoud is zeer goed en de medewerkers zijn na zo lange tijd bekenden geworden

Service
Anoniem
08/09/2017
10

Correcte en vriendelijke benadering. Snelle service, met vooraf een duidelijk kostenplaatje. Geen klachten!

Service
Anoniem
07/09/2017
9

Klantvriendelijk, professioneel, schoon, Ben zeer tevreden

Service
E. van Dijk (Hoogblokland)
06/09/2017
10

Vriendelijk personeel, schone en nette uitstraling, top!

Service
Wim Hofman (Dordrecht)
06/09/2017
10

Dit is voor mij de ideale dealer. Altijd correct en eerlijk in wat er gedaan moet worden. En als er iets gedaan moet worden, wordt dit perfect uitgevoerd.

Service
Marijke Noce Santoro (Zwijndrecht)
31/08/2017
10

Zeer tevreden,echter vind het niet fijn om door een call centrum gebeld te worden voor een afspraak.Ik wil zelf mijn afspraken met de werkplaats maken.

Verkoop
Anoniem
28/08/2017
9

Fijne klantgerichte dealer

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Tevreden over APK keuring en kleine beurt. Snel klaar. Aanbod om me thuis te brengen hetgeen niet nodig was .

Verkoop
Gerrit Lieve (Zwijndrecht)
17/08/2017
10

je voelt je thuis en welkom

Service
Arthur Grosfeld (Dordrecht)
16/08/2017
8

Vakkundige service, klantgericht personeel.

Verkoop
Arjan Nijman (Ridderkerk)
09/08/2017
10

Verkoper uitstekend. Was vertrouwensband die niet beschaamd werd. Uitleg goed.

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Een goede dealer, medewerkers werkplaats zijn correct en geven de informatie die je als kant wenst te ontvangen.

Service
'Niville Hamers' (Zwijndrecht)
02/08/2017
9

Altijd correct, deskundig, vriendelijk en volgens afspraak behandeld.

Service
Raimond van Wamelen (Dordrecht)
28/07/2017
9

klantgericht en servicegericht dealer

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

Goede ervaring met de werkplaats.Uitstekende verkoper bij aankoop van de laatste yaris.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Prima service, vriendelijk en correct personeel, zowel aan de balie van de werkplaats als bij de afdeling verkoop

Service
Eric van den Berg (Dordrecht)
24/07/2017
6

Mijn eerste contact was zeer positief en werd goed geholpen. Nadat bij een kapotte lamp was gebleken dat deze niet in het reserve setje aanwezig was dit aangegeven bij de garage. Lamp is gewisseld en een nieuwe aangebracht, waarvoor 2x levering lamp werd gerekend. Na reclamatie is 1 lamp gecrediteerd, doch bij de eerst volgende APK weer opgevoerd terwijl ik er zeker van ben dat de lamp niet kapot was. Bij een kapot achterlicht, die vanaf het begin al niet brandde, werd tijdens de APK na 1,5 uur aangegeven dat het probleem waarschijnlijk in de bekabeling van auto zat. Had er iet veel vertrouwen in dat dit snel zou worden opgelost en gevraagd het zo te laten.

Service
Wim Jonas ('s-Gravendeel)
24/07/2017
9

medewerkers van Louwman Dordrecht: betrouwbaar, deskundig, flexibel en klantgericht.Ik ben wederom uiterst tevreden.

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
10

No nonsense, gewoon prima service

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Prima uitleg, prettig contact, nette afwikkeling.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Zeer profesionele dealer waar ze klantgericht werken en meedenken aan de situatie.

Verkoop
E Quist (Zwijndrecht)
12/07/2017
9

goede ontvangst ge lijk koffie en zeer correct behandeld.

Service
Anoniem
07/07/2017
9

vriendelijk, nette receptie, mooie showroom

Service
Anoniem
07/07/2017
8

*** doet wat een vakgarage moet doen: een goede en betrouwbare service verlenen wanneer ik die als klant nodig heb.

Service
Anoniem
06/07/2017
9

Ik heb Louwman al jaren gewoon een goed gevoel. Dit zowel de garage, het personeel, reparatie, service, producten, alles klopt en is bijzonder goed.

Service
Jeroen charite (Zwijndrecht)
30/06/2017
10

Zeer vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Service
Joke Reedijk (Dordrecht )
30/06/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel

Service
Leo Nieman (Dordrecht)
30/06/2017
10

Fijne garage waar je goed en deskundig volgens afspraak geholpen wordt.
Voor kleine reparaties of informatie direct geholpen en vaak gratis door klantenkaart.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Goede service, beleefd en kundig personeel.

Service
Bert Zoetmulder (Zwijndrecht)
21/06/2017
9

Goede voorlichting en onderhoud naar wens.

Service
J.L. Van Eynsbergen (Rotterdam)
21/06/2017
9

Klantgericht handelen in de meest brede zin van dit begrip

Verkoop
Robert van der Graaf (Dordrecht)
20/06/2017
9

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Gewoon goed en vakmensen
Verkoper weet wat die aan jouw verkocht heeft

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

klantvriendelijkheid staat voorop

Verkoop
J.M.C Naaktgeboren Alderliesten (Dordrecht)
07/06/2017
10

zeer vakkundig personeel denken met je mee en altijd tijd voor een praatje en na de verbouwing een mooie koffie/wachthoek gekregen

Verkoop
WJFaasen (Dordrecht)
07/06/2017
10

Zeer goed en vakbekwaam geholpen

Service
Frits Langschmidt (Dordrecht)
31/05/2017
10

Wij komen al zeker twintig jaar bij Toyota Louwman in Dordrecht en zijn altijd weer blij met de hulp bij het uitzoeken van een nieuwe auto, bij het maken van afspraken en als er (een heel enkele keer) problemen zijn. Wordt altijd heel hartelijk en correct ontvangen, door medewerkers van de receptie en de toonzaal. Veel aandacht voor kleine attenties, zoals een appel, een flesje water of een rol pepermunt, maar ook voor belangrijke zaken als tijdelijk vervoer.

Verkoop
RJ Korteland (Dordrecht)
31/05/2017
10

Het gehele proces van aankoop tot aflevering hebben wij ervaren als klantgericht en vertrouwd, al was het onze eerste kennismaking met Louwman Dordrecht. Afspraken werden volledig nagekomen en met de juiste frequentie werden wij op de hoogte gehouden. Heel goede ervaring, waarbij wij aan een ieder die een nieuwe / andere auto wil kopen Louwman Dordrecht adviseren.

Service
Floor de Roover (Dordrecht)
26/05/2017
10

Deze dealer weet en ervaart wat een klant ondergaat bij zijn ziekte en als service de auto kosteloos ophaalt en weer wordt terug gebracht.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Louwman Dordrecht is in zijn algemeen vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Het werk is prima en netjes gedaan. Vragen worden goed behandeld.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
24/05/2017
10

Hele bekwamen monteurs hele leuke mensen en vakmensen bij de receptie en goede verkopers in de showroem en altijd vriendelijk en je word altijd vlug geholpen als je pech heb

Service
Dhr. Ron Mast (Zwijndrecht)
24/05/2017
9

Keurige service, correct doorgeven van de dingen waar de monteurs naar moeten kijken, er worden snel afspraken gemaakt voor beurten en inspecties, mogelijke reparaties en vervangingen worden netjes besproken en de prijs ervan opgegeven. Bij het afspreken van een beurt wordt gevraagd of er vervangend vervoer nodig is, dan wel het gebruik van een fiets of afzetten bij huis of werk. Kom al 14 jaar bij deze garage en ben nooit teleurgesteld in de contacten.

Service
Gert-Jan Flach (Dordrecht)
24/05/2017
9

Ik ben prima geholpen en werd netjes te woord gestaan. De prijs is redelijk en alles is volgens afspraak verlopen.
Ik vind het een betrouwbare en fijne garage.

Verkoop
Ton van Eck (Dordrecht)
24/05/2017
9

vriendelijk, aandacht, geen overdrijving, prima service iedereen die bij louwman Dordrecht werkt maakt de indruk betrokken te zijn bij de klant en zijn auto.En dat is prettig voelden ons er welkom.

Verkoop
MC Rombout (Dordrecht)
18/05/2017
10

zeer vriendelijk,attent,. een fijne garage

Service
Leo Mol
17/05/2017
10

Uiterst correcte vriendelijke medewerkers. Werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Kostenloze haal- en breng service. Keurig verzorgd bedrijf met degelijke uitstraling.

Service
Anoniem
11/05/2017
9

Geen onnodige beurten en goede afspraken. Auto keurig en volgens afspraak weer afgeleverd

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Verkoper was zeer deskundig, het gevoel bij deze dealer was uitstekend en alles is naar verwachting waargemaakt

Service
C.P.H. Wurth (Dordrecht)
11/05/2017
10

Ben al ruim 25 jaar bij deze garage en ben een zeer kritische klant. Maar mijn ervaring bij dit merk en speciaal met deze garage
is dat ik altijd zeer correct en klantvriendelijk behandeld werd en wordt. Ook de in rekening gebrachte kosten zijn altijd -
behoudens minimale afwijkingen - in overeenstemming met de eerder verstrekte indicatie van de reparatie- keuringskosten.
Kortom zie gedurende mijn aards bestaan om bij deze garage weg te gaan!

Met vriendelijke groet

Service
lp den hartog (zwijndrecht)
11/05/2017
10

vriendelijk en kundig personeel hoge sevicegraad

Verkoop
Regoort (Dordrecht )
10/05/2017
10

Perfecte aflevering 3n duidelijkheid

Service
Anoniem
05/05/2017
10

Wegens een gebroken heup heeft de dealer kosteloos de auto opgehaald voor grote beurt en teruggebracht. Ook beschadigingen met lakstift gratis bijgewerkt. Zoals gebruikelijk was ook de controle van de airco en APK en het wassen van de auto gratis. Top prestatie! Na ontevredenheid bij vorige Toyota-dealer inmiddels al weer zes jaar met plezier bij deze Dordrechtse dealer.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Over alles, service, klantvriendelijkheid, wachtruimte ben ik zeer tevreden!!

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Prima service , vriendelijk en correcte medewerkers, betrouwbaar adres !

Service
Anoniem
26/04/2017
9

GOEDE SERVICE EN CORRECTE BENADERING VAN KLANT

Service
Cees Vorstenbosch (Dordrecht)
26/04/2017
10

Alles verliep zoals vooraf was aangegeven en precies op de juiste tijd.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Duidelijkheid over werkzaamheden en kosten, thuisbrengservice geweldig, afspraken nakomen, nooit problemen

Service
Cees Altena (Dordrecht)
19/04/2017
9

Zeer deskundig personeel, vriendelijk, servicegericht en duidelijk in de uitleg. Alleen het afsprakensysteem is niet een van de meest duidelijk met betrekking tot het wel of niet kunnen maken van een afspraak aangezien verwerking niet real-time plaatsvind.

Verkoop
Harry Van Hirtum (Poortugaal)
19/04/2017
8

Wij zijn erg tevreden hoe wij tot nu toe zijn behandeld door Louwman - Dordrecht
en hopen dat dat ook zo blijft, er zou over een jaar weer eens een beoordeling moeten zijn
dan laten wij U weten hoe het op dat moment is.

Service
Mw de Jonge (Dordrecht)
19/04/2017
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam en persoonlijk.

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
9

Altijd een goede ontvangst en tevreden over de controles van de auto.En meedenken
ook in het belang van de klant.

Service
Mevr. T.A. Bervoets (Heerjansdam)
12/04/2017
8

Ik kom al 30 jaar bij Toyota Dordrecht en nooit wat te klagen gehad, ze zijn gewoon GOED !!

Service
Anoniem
11/04/2017
9

Prima service en zeer behulpzaam. Toen bleek dat ze in de werkplaats wat waren vergeten, kreeg ik het gratis mee.

Service
Anoniem
10/04/2017
8

vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
06/04/2017
8

Ik een 8 gegeven omdat wij met de aankoop van de auto goed, en vriendelijk zijn geholpen.

Service
J.P. Albers (Dordrecht)
06/04/2017
9

Dealer is correct, uitgevoerde werkzaamheden zijn goed. In het totaal ben ik na een 10 jarige ervaring tevreden.

Verkoop
Emiel Dekkers (Puttershoek)
05/04/2017
10

Ik ben super tevreden, ook het filmpje van mn nieuwe auto was super, super bedankt voor jullie hulp met het vinden van mn nieuwe auto!! Top team!

Service
H.C. van Gastel (Zwijndrecht)
05/04/2017
10

Een auto garage en dealer zijn voor mij even belangrijk als de kwaliteit van het merk zelf. Naast de kwaliteit van de geleverde service vind ik vriendelijkheid en integriteit van het personeel van groot belang. Al jaren voel ik mij als klant bij Louwman Dordrecht in vertrouwde handen.

Service
René Dik (Dordrecht )
05/04/2017
9

Correct en vriendelijk goede service en kwaliteit

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

goede service en klantvriendelijkheid

Service
H.J.M.Strijbos (Papendrecht)
16/03/2017
10

Omdat de mensen mij vriendelijk hebben ontvangen met koffie.

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Prima service. Complimenten.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Ga zo door! Het is nooit meer vervelend om bij jullie te moeten zijn! Pluim!

Service
Anoniem
08/03/2017
9

altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, helaas was afgelopen keer een verbouwing gaande toen ik kwam maar mijn auto was netjes op tijd klaar

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Te vreden met de service

Service
Dhr a mijnster (Hendrikido ambacht.)
06/03/2017
10

Zeer tevreden over alles,balie werkplaats en al 20jaar klant bij Louman
Dordrecht

Service
Frans (Dordrecht)
06/03/2017
10

Zeer betrouwbare dealer waar je netjes wordt geholpen en netjes te woord wordt gestaan. Afspraken worden zo lang ik hier kom (2008) keurig nagekomen. Een welverdiende 10 wat mij betreft!

Verkoop
Anoniem
28/02/2017
10

Ik ben erg goed geholpen. Er werd alle tijd genomen om mij alles duidelijk te maken zodat ik daarna met een tevreden gevoel de dealer kon verlaten in mijn nieuwe auto!

Verkoop
Gulten (Dordrecht )
22/02/2017
10

Een warm ontvangst met deskundig vervolg. Genoeg ruimte om naar auto's te kijken om een keuze te maken. hierbij is indien nodig en gewenst de nodige deskundige ondersteuning. Het is een dealer waarbij je als klant persoonsgerichte en bijzondere aandacht krijgt en met een vertrouwd gevoel naar huis gaat "met een nieuwe auto".:)

Verkoop
henri engelman (zwijndrecht)
22/02/2017
10

gewoon perfect

Service
Gerard van Hooff (Dordrecht)
15/02/2017
10

Vriendelijke vakmensen, goede uitleg, prijsopgave vooraf, plezierige haal-en brengservice.

Service
Linda Zoetmulder (Zwijndrecht)
15/02/2017
10

Keurige service, prettige sfeer en altijd goed advies.

Service
j.Korteweg dhr (zwijndrecht 3333 bj joh. poststraat 127)
03/02/2017
10

alles klopt daar - behandeling, aandacht, vriendelijkheid, vakmanschap, wat wil je nog meer?

Service
Der. J.C.Elvers (Hendrik Ido Ambacht)
20/01/2017
9

Misschien kan et altijd nog een betere dealer zijn!

Service
Gert Zwartjes (Dordrecht)
21/12/2016
9

goede communicatie en service

Verkoop
A.B. Wolst (Dordrecht)
09/12/2016
8

Altijd vriendelijke werknemers aan de werkplaats balie. De heren weten wie je bent.

Verkoop
A.Lelieveld (Dordrecht)
09/12/2016
8

Mondelingen service en afhandeling is goed

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Prettige en persoonlijke benadering / en correcte, duidelijke en kwalitatief goede dienstverlening. Prima.

Service
ton smaal (dordrecht)
01/12/2016
8

is goed

Service
Gideon de Krijger (Dordrecht)
30/11/2016
8

Goede extra service, klantvriendelijkheid en kennis van zaken.

Service
Anoniem
23/11/2016
10

Het werk is goed gedaan.

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Je word correct behandeld

Service
Hans van Rossum (Dordrecht)
18/11/2016
10

in mijn leven heb ik in heel wat verschillende automerken gereden, maar ik kan mij geen dealer herinneren die het niveau heeft van deze. Daarnaast is de Toyota een probleemloze auto.

Service
i radstake inge (Dordrecht )
18/11/2016
10

Erg klantvriendelijk, goede service, lekkere koffie, fijn leestafel

Service
Corry van den Brink (Dordrecht )
10/11/2016
10

Zeer vriendelijke en accurate behandeling.
Altijd een leuke attentie..puntje op de i in de auto.
Dmv een rolletje pepermunt, of een flesje water.
Hierdoor voel ik me zeer gewaardeerd als klant van Toyota: )

Service
Jan Verweij (Dordrecht)
10/11/2016
10

wordt netjes en correct geholpen

Service
A.B. Wolst (Dordrecht)
24/10/2016
8

Altijd vriendelijke werknemers aan de werkplaats balie. De heren weten wie je bent.

Service
Anoniem
07/10/2016
10

Prettige en persoonlijke benadering / en correcte, duidelijke en kwalitatief goede dienstverlening. Prima.

Service
A.Vink
05/10/2016
9

Ik vind het erg belangrijk respectvol te worden benaderd,meer kan ik niet zeggen.

Service
E de kreek (Dordrecht)
28/09/2016
10

Alles is goed geregeld

Service
Joke Reedijk (Dordrecht )
28/09/2016
10

Vakbekwaam en zeer vriendelijk

Service
G van Boesschoten (Dordrecht)
14/09/2016
10

De vriendelijke,en meer dan goede behandeling.

Service
A.Lelieveld (Dordrecht)
05/09/2016
8

Mondelingen service en afhandeling is goed

Service
Dhr. J.H.M. Hauser (Dordrecht)
04/08/2016
10

Kan niet beter

Service
B.Roso (Dordrecht)
01/08/2016
8

wordt goed geholpen in totaliteit service is goed.

Service
N Nooteboom-Maaskant (Zwijndrecht)
27/07/2016
8

De goede aandacht en de klant wordt vriendelijk en goed behandeld

Service
Edwin Akker (Papendrecht)
25/07/2016
9

Omdat deze dealer mij in 14 jaar en 350.000km nog nooit in de kou heeft laten staan, altijd een eerljke behandeling heeft gegeven,meedenkt met de klant, bij rariteiten in het buitenland Italie & Griekenland mij telefonisch voor zover mogelijk met raad en daad heeft voorzien.

Service
Dhr. F.L.M. Waterreus (Den haag.)
14/07/2016
10

Als je in een vreemde stad pech krijgt ben je heel blij met de snelle en goede service van Toyota care en de Toyota dealer in Dordrecht. Mijn complimenten.

Service
André de vries (Dordrecht)
13/07/2016
9

Vriendelijk en correct personeel, service met een hoofdletter en vakbekwame monteurs, Alles gaat keurig volgens afspraak en goede uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Goed en vriendelijk personeel met kennis en ervaring.

Service
Mw. Nagtegaal (Dordrecht)
13/07/2016
10

Al ruim 35 jaar klant bij deze dealer. Altijd goed en op tijd geholpen. Geen problemen. Als er meerkosten zijn, wordt er altijd eerst gebeld met mij. Goede sfeer in werkplaats en bij receptie.

Service
Anoniem
11/07/2016
9

Zeer klantvriendelijk personeel. Je wordt goed geïnformeerd over de werkzaamheden. Prettige sfeer.

Service
Heer R van Wamelen (Dordrecht)
06/07/2016
8

Klantvriendelijkheid, servicegericht en meedekend met de klant.

Verkoop
T.Mol. (Dordrecht)
06/07/2016
9

Goede service en prettige behandeling.

Verkoop
Anton van der Pol (Dordrecht )
29/06/2016
10

Zeer goede ouderwetse klant service

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Al jaren tevreden klant bij deze dealer. Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
B van der Laan (Dordrecht)
22/06/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam en denken mee naar eventuele oplossingen.

Service
Michel van Verk (Lage Zwaluwe)
22/06/2016
10

Service bij Louwman is altijd keurig. Ik kom er al jaren met mijn Toyota's en heb nog nooit een vervelende ervaring gehad. Heb het idee dat ze niet per se het onderste uit de kan willen halen. Bijvoorbeeld boden ze aan na een klein defect aan mijn stuurhuis er een tweedehands in te willen zetten van de sloop omdat de ouderdom van de auto geen nieuwe meer rechtvaardigde. Dat is top, menig merk garage zou zeggen of een nieuwe of een andere auto. Krijg altijd een keurige prijsopgave en werkzaamheden zijn altijd netjes uitgevoerd. Zonder meer een aanrader!!!

Verkoop
J van Gorkom (H I Ambacht)
15/06/2016
10

zeer tevreden over alles

Service
Leo Mol (Dordrecht)
09/06/2016
10

Werkzaamheden worden volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het personeel is bijzonder vriendelijk, belangstellend en deskundig. Indien nodig word ik thuisgebracht en weer opgehaald. Prima service dus!

Service
Anoniem
08/06/2016
3

Om de tuin geleid ivm levertijd, 6 weken werd 5 maanden.
Tot 2 maal aangegeven voor een kleine beurt en ze hebben een grote beurt gedaan, geweigerd het bedrag te betalen en is toen gecorrigeerd.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Betrouwbaar
Vakkundig
Vriendelijk

Service
Anoniem
08/06/2016
9

het was goed , maar een 10 is heel goed , dan kunnen ze naast hun schoenen gaan lopen

Service
J. Kammeraad (Zwijndrecht)
08/06/2016
9

Top!!

Service
Peter Bakker (Dordrecht)
08/06/2016
9

Goede dealer met zeer vriendelijk en bekwaam personeel,achter de balie in de garage en magazijn.
Voor mij een top adres voor mij en mijn auto

Service
Durk Fekkes (Zwijndrecht)
07/06/2016
10

Het personeel van Toyota Dordrecht is zeer vriendelijk, er is een prima ruimte met wifi en een lekker kopje koffie.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk)
01/06/2016
10

De mensen zijn eerlijk weten waar ze overpraten vakmensen in de garage en bij de receptie de toko is heel netjes en schoon de auto staan netjes opgesteld in de showroem en de koffie is lekker

Service
Anoniem
25/05/2016
9

onderhoud volgens fabrieksschema uitgevoerd voor update navigatie een latere datum en teruggebeld voor definitieve afspraak naar mijn wens

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

correct geholpen door de verkoper, afspraken nagekomen, algehele uitstraling dealer.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
9

De service die Toyota biedt is op maat en erg klantgericht. Er wordt tijd voor je gemaakt en dat voelt prettig.

Verkoop
Sherouk Azawi (Dordrecht)
13/05/2016
10

Vriendelijk en prima service

Service
Anoniem
11/05/2016
9

weinig over te zeggen als alleen goeie service en heel erg klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Nette en correcte verkoper, goed luisterend naar mijn vragen.

Service
H.P. Valkier (Dordrecht)
11/05/2016
9

Vriendelijke en correcte bejegening. Nooit lange wachttijden. Vakkundig en klantgericht advies. Goede voorlichting. Juiste prijs-informatie. Kortom: een bedrijf waar ik al meer dan 30 jaar met erg veel plezier en vertrouwen zaken doe.

Service
Graafland (Dordrecht)
04/05/2016
9

klantgerichtheid

Service
Harrie van de ven (Dordrecht)
04/05/2016
10

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Service
Anoniem
02/05/2016
9

DAT je auto daar in vakkundige handen is.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Goede betrouwbare garage, ze komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Goede bereikbare locatie. Gebouw overzichtelijk. Service welke geleverd is prima

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Zeer tevreden, dus zonder titel ot yota

Service
Gerard van Hooff (Dordrecht)
20/04/2016
9

Zoals altijd ben ik met mij oude Toyota Corolla weer perfect geholpen bij deze dealer.
Het is niet de goedkoopste garage voor onderhoud, maar wel de betrouwbaarste, denk ik.
En de haal-en breng service is voor mij ideaal!

Service
Muusz (Zwijndrecht)
20/04/2016
9

Erg vriendelijk geholpen. Personeel erg behulpzaam en deskundig. Komen gemaakte afspraken altijd na. Vooraf is duidelijk wat je kunt verwachten.

Service
A.KASPERS (kRIMPEN AAN DEN ijSSEL)
15/04/2016
10

Prima service komt afspraken na klantvriendelijk

Service
Mevr.J. in't Veld (Zwijndrecht)
14/04/2016
6

overal dezelfde wervende beelden

Service
Anton Looij (Zwijndrecht)
13/04/2016
10

Goede telefonische bereikbaarheid. Haal- en brengservice prettig. Vriendelijke mensen

Service
Erik van der Hoeven (Dordrecht )
13/04/2016
9

Ben zeer tevreden over de snelle service, en professioneel behandeld.

Service
A.D. Tilgenkamp (Dordrecht)
07/04/2016
10

Een mooie showroom en hele goede auto's

Service
Amede Driessen (Zwijndrecht)
30/03/2016
8

vriendelijk personeel, kundig personeel en komen hun afspraken naar.

Service
Annette Visser (Zwijndrecht)
30/03/2016
8

Goede en correcte en duidelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
24/03/2016
10

Perfect geholpen en erg blij met mijn nieuwe Toyota. Ook van het ophalen van de auto was een speciale gebeurtenis gemaakt. Zeg maar gerust een klein feestje.

Service
Anoniem
23/03/2016
10

Aangename wachtruimte, vriendelijk en deskundig personeel. Flexibel. Correct.

Service
Jeroen Charite (Zoetermeer )
23/03/2016
10

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. De prijs van de reparatie was uiteindelijk goedkoper dan van te voren aangegeven. Zeer tevreden met de geleverde service!

Service
J. Vink (Dordrecht)
15/03/2016
9

Bij de receptie werken vriendelijke en nette medewerkers die de tijd nemen voor de klant.
De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en je wordt vooraf gebeld als er iets extra's moet gebeuren.
Ook de prijzen zijn concurrerend met een universeel garagebedrijf. Wanneer het onderhoud jaarlijks bij de dealer wordt uitgevoerd, krijg je via de Louwman Card een jaar gratis pechhulp, gratis bijvullen van vloeistoffen en vervanging van lampen.

Verkoop
G. van der Plas (Katwijk)
14/03/2016
10

Prima bedrijf. Geen klachten.

Service
Anoniem
10/03/2016
9

Een 9 is een goed cijfer, ik moest alleen terug komen voor de batterijcontrole.
Ik was het vergeten te vragen en hun ook. Als het goed is staat het nu in het systeem en zullen ze mij er volgend jaar aan herinneren.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Al jaren klant en tot nu toe niets dan lof. Zeer behulpzame mensen en men denkt mee om tot oplossingen te komen als dat nodig is.

Service
L de Zwart (Dordrecht)
09/03/2016
8

Tevreden

Service
Mevr. van Maanen (Dordrecht)
09/03/2016
10

Prima dealer. Heel tevreden, vriendelijk personeel, alles top!

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Vriendelijk personeel en een nette service

Service
Mw van Oossanen (Dordrecht)
25/02/2016
10

Wordt altijd goed geholpen en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Prima ontvangst en op tijd geleverd, ik kon wachten terwijl de onderhoudsbeurt verricht werd. Er is wifi en goede koffie

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Ik ben altijd correct en stipt geholpen en heb nooit geconstateerd dat er iets niet klopte.

Service
Jan Marks (Dordrecht)
10/02/2016
10

De servicebeurt was binnen de afgesproken- wachttijd gereed.
Goede uitleg cq advies van in de nabije toekomst noodzakelijke reparatie.
Nette afhandeling na de servicebeurt.
Keurig en vriendelijk receptiepersoneel.

Service
dhr marco aarts (dordrecht)
08/02/2016
9

doen wat ze beloven, vriendelijkheid, flexibel.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Je wordt op een correcte manier behandeld en eventuele problemen probeert men direct op te lossen.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Je wordt zeer correct geholpen,, aanbeveling aan familie en vrienden

Service
Dhr. C H van Maasdam (Rotterdam)
27/01/2016
9

Geweldig bedrijf reuze aardig personeel, van tevoren prijsopgave en kan wachten op de beurt met krantje bakkie koffie en TV. En altijd interesse naar de persoon hoe het gaat enzo... Tot volgend jaar.

Verkoop
Jan busink (dordrecht)
25/01/2016
10

Service en klantvriedelijk

Service
C den Boer (Zwijndrecht)
20/01/2016
9

ik werd correct benaderd en de werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en nog koffie toe

Service
C.W.Kroonen (H-I-Ambacht)
20/01/2016
8

Goed geholpen en de schade uitstekend geregeld en gerepareerd.

Service
Anoniem
13/01/2016
8

Vakkundig, correct, herkenning van klant, en ondanks de drukte toch een praatje👍

Service
Dhr. Heiwegen (Dordrecht)
13/01/2016
9

Goede afspraken en vlotte service

Service
Dhr. M. Hoffmann (Dordrecht)
13/01/2016
8

Ik ben goed, deskundig en vriendelijk geholpen. Het bedrag viel een stuk hoger uit dan ik had gedacht maar dat had een goede reden en werd vooraf helder gecommuniceerd. Klein puntje ter verbetering. Ik had vooraf besproken dat een lampje vervangen moest worden en dit is helaas niet gebeurd. Wellicht door de extra vroege sluiting van kerstavond is dit over het hoofd gezien dus heb ik er geen punt van gemaakt. Ik ben maandag terug gegaan. Dit werd accuraat opgepakt en ik ben weer goed geholpen

Service
Eugene van Galen (Dordrecht)
13/01/2016
9

goede service goed product goed personeel

Service
Anoniem
11/01/2016
8

Het is een net bedrijf en professioneel in het werk. Ook naar de klanten.

Service
f.a.nabben (dordrecht)
08/01/2016
8

netjes schoon en het gevoel dat men mij kent

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Prima service. Als er een probleem is, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost.

Verkoop
Anoniem
24/12/2015
9

Een dealer die van wanten weet

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
8

Vriendelijk geholpen zonder overdreven 'verkooppraatjes'

Verkoop
Dhr. Ponte (Dordrecht)
23/12/2015
9

Klantvriendelijk, persoonlijk, nemen de tijd en zijn flexibel.

Service
mevr. b. kruidhof-huizinga (dordrecht)
23/12/2015
8

wordt altijd perfect geholpen

Service
w.a.r.m. peek (zwijndrecht)
16/12/2015
8

geef nooit een 10

Verkoop
Abbe de Groot (Dordrecht)
14/12/2015
10

Toyota Louwman in Dordrecht is een prettige dealer waar de tijd wordt genomen om al uw vragen te beantwoorden en waar vakkundig voorlichting gegeven wordt. De verkopers zijn niet opdringerig maar wel pro actief. Zo kwam ik voor een Toyota Auris en reed weg met een Toyota Yaris omdat deze aan al mijn eisen voldeed. Ik raad iedereen die in de markt is voor een nieuwe of gebruikte auto aan om een kijkje te nemen bij Toyota Louwman in Dordrecht.

Service
d.mijnster (strijen)
09/12/2015
10

goede service,professioneel personeel,betrouwbaar,en zeer vriendelijk

Service
Mevr.J.M.H.Groen-Klaverdijk (Dordrecht)
09/12/2015
10

Al jaren een zeer servicegerichte garage met zeer klantvriendelijk personeel, nooit onverwachte kosten,kortom kan niet beter

Service
Rob Rodrigues (Dordrecht)
03/12/2015
10

Sinds januari een nieuwe Yaris, mijn vrouw rijdt al 12 jaar in een Yaris die nu 14 jaar oud is, destijds bij de vorige Toyota dealer betrokken. Deze oude Yaris is nog nooit in de garage geweest voor een reparatie, vandaar de nieuwe Yaris. Bij de aankoop zeer prettig geholpen, ook een goede inruilprijs. Bij de eerste servicebeurt een kleine omissie (bandensensoren niet ingelezen), direct de volgende dag verholpen. Verder heeft de showroom een prettige uitstraling en is het personeel professioneel en toch persoonlijk bezig.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

prima service, vriendelijke en rustige benadering. Prettige plek om ook even te wachten tot de auto klaar is. Wegbreng service of een fiets te leen, allemaal prima geregeld.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

(her)kenning en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
10

Vriendelijkheid

Verkoop
Mevr. W. Lammeree-van Heezik (Zwijndrecht)
02/12/2015
10

Zeer vriendelijke, enthousiaste, kundige verkoper. Verdient een 10.

Service
Mw. H. Nagtegaal
02/12/2015
10

Al ruim 35 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel.

Service
Nellie den Hollander (H. I. Ambacht)
02/12/2015
10

Netjes, vriendelijk, kundig

Service
Anoniem
25/11/2015
8

een 8 is ruim voldoende

Verkoop
Henk van Zandvoort (Dordrecht)
23/11/2015
9

Bijzonder vriendelijk, echter niet overdreven, en kundig.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Nog geen ervaring met koop en verkoop auto, maar wel met baliemedewerker.

Verkoop
A.Vink. (Zwijndrecht.)
12/11/2015
8

GOEDE ONTVANGST.UITLEG GOED,BEHULPZAAM,M.A.W.:GEEN AANMERKINGEN.

Service
Anoniem
05/11/2015
8

Tevreden over afspraken en uitvoering

Service
Wim Kooiman ( Scheepswerf Hoebee ) (Dordrecht (bedrijf))
05/11/2015
9

Er is een prettige, voor mijn gevoel ter zake kundige receptie die desnoods zelf de werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren (doorgegroeid vanuit de werkplaats?).
Volgens mij is er een goede interactie met de monteurs/mannen receptie.
De vertaalslag klant/receptie/monteurs gaat volgens mij goed.
Zelf houd ik van kort en bondig met wat humor, dat kom ik ook tegen in deze groep.
Het bedrijf ademt een prettige sfeer uit.

Service
Anoniem
04/11/2015
9

Kundigheid, klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Schone nette showroom en werkplaats . prima firma.

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Ik kom al meer dan 12 jaar bij deze dealer en heb niets anders dan lof.

Service
Sonja van Beek (Zwijndrecht)
28/10/2015
9

Fijne mensen en verstand van zaken

Service
Cees Wirken (Dordrecht)
26/10/2015
9

Topbedrijf.Mensen met vakkennis.Zeer goede service.Men staat je vriendelijk te woord.Men neemt de tijd voor je.Haal en brengdienst.Doen alles om klanten tevreden te stellen.

Service
Anoniem
21/10/2015
8

Goede informatie over kosten en reparaties. Vriendelijk personeel

Service
Peter Meijer (Dordrecht)
16/10/2015
10

Een dealer die is zoals toyota betrouwbaar zeker en veilig!

Service
Gerrit Lieve (zwijndrecht)
15/10/2015
10

de mensen staan altijd klaar voor je ook als je een tweedehands auto koopt

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Fijne zaak met een goede service.
Goed geholpen en zeer vriendelijke medewerkers.
Kortom een aanrader.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Vakkundig, vriendelijk en correct.

Service
Bert Kooij (Capelle aan den IJssel)
12/10/2015
10

Het bedrijf ziet er altijd tip top uit. Bij binnenkomst wordt je altijd direct opgemerkt en vriendelijk begroet. Als je voor een afspraak in de werkplaats komt ligt alles netjes klaar en worden gemaakte afspraken nog een keer door gesproken. De koffie en leeshoek maakt het wachten aangenaam en er is altijd wel een medewerker die een wel gemeend praatje met je maakt. Als klant voel ik me dan ook echt thuis bij Louwman Dordrecht.

Service
Anoniem
30/09/2015
8

Goede service, vriendelijk, behulpzaam en altijd weet je wat het gaat kosten.

Service
Dhr. H.P. Valkier (Dordrecht)
30/09/2015
8

Klantgericht ; duidelijke afspraken over tijden / prijzen ; gerichte adviezen noodzakelijke veranderingen/verbeteringen ; vriendelijk personeel ; meelevend en meedenkend. Prettige voorzieningen in wachtruimte en showroom. Persoonlijke benadering.
kortom: al ruim 30 jaar zéér tevreden.

Verkoop
Fam.W.Maaskant (H.I.Ambacht)
30/09/2015
10

Omdat we altijd goed en correct worden behandeld en de koffie staat altijd klaar.

Service
Richard Harrison (Dordrecht)
24/09/2015
9

bij de balie, kennen ze me al. Ze doen niet moeilijk en luisteren goed naar mijn vragen. opgeruimd omgeving.

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
8

We zijn netjes geholpen

Service
Anoniem
23/09/2015
9

grote mate van tevredenheid; goede service en zeer vriendelijk en voorkomend.

Service
Gerrit Jan Joppe (Dordrecht)
16/09/2015
10

Ziet er gemoedelijk uit.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Zeer professioneel en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

uitstekend geholpen.

Verkoop
C van Geel (Dordrecht)
11/09/2015
9

onze vorige Aygo is ons 1000 % bevallen en was niet duur in het onderhoud.
We zijn altijd uiterst vriendelijk geholpen en men heeft altijd tijd voor je.
De auto is altijd naar tevredenheid onderhouden wat voor ons de rede was om voor een nieuwe Toyota te kiezen

Verkoop
Ron Dekker (Dordrecht)
11/09/2015
10

Aangenaam vriendelijk maar toch zakelijke behandeling en service bij de aankoop van een mooi produkt.

Service
Teus van de Wetering (Sliedrecht)
11/09/2015
9

Komt afspraken over onderhoud na en is transparant over de gang van zaken. Zeker een aanrader.

Service
Anoniem
27/08/2015
8

Redelijk goed met de cijfer 8 vind ik,(9 en 10) komt later nog wel.

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Je word altijd goed en snel geholpen. Ze zijn duidelijk met wat er gebeuren moet of is gebeurd. Uitstekende service en heel aardig personeel. Je voelt je altijd welkom

Service
jac.brugman (zwijndrecht)
26/08/2015
10

De "baliemensen" in Dordrecht zijn uitermate vriendelijk en korrekt en een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf.

Service
Wim Jonas
25/08/2015
9

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar

Verkoop
Maryvonne van Herpen (Dordrecht)
24/08/2015
9

Prettige sfeer, je voelt je prettig en niet opgejaagd van je moet nu maar eens beslissen maar ze nemen alle tijd voor je. Goede uitleg

Service
Sunil (Dordrecht)
24/08/2015
8

overzichtelijke website

Service
Anoniem
20/08/2015
9

Receptie staat je altijd te woord met kennis van zaken; werkplaats levert altijd alles in één keer goed op. Heb nog nooit terug hoeven te komen voor een zelfde probleem.

Service
marijke noce santoro (zwijndrecht)
19/08/2015
10

ben heel erg tevreden, kom er altijd met een prettig gevoel vandaan!

Service
Marrie Kisteman (Dordrecht)
19/08/2015
8

8 is een goed en mooi cijfer

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Wordt vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Goede adviezen t.a.v. de onderhoudsbeurt en eventuele extra werkzaamheden. Ga af wat wordt verteld.

Service
Ch. Polak (Dordrecht)
17/08/2015
10

De mensen staan altijd voor je klaar op een correcte wijze en zullen proberen je te helpen.

Service
N. Klaus (Sliedrecht)
06/08/2015
9

Persoonlijk contact, waardering voor de klant, prettige uitstraling van het pand, vakkundig personeel... Dat zijn enkele van de redenen waarom ik meer dan tevreden ben.

Service
Floor de Roover (Dordrecht)
05/08/2015
10

Alles naar wens en staan open voor vragen van de klant

Service
Marja Barendrecht-de Bot (Zwijndrecht)
05/08/2015
10

Een optimale service. Toyota kent vaste prijzen voor de beurten. Wanneer je wat verder van de garage woont, wordt je gebracht en gehaald. Auto gewassen en gestofzuigd terug. Dat vindt je toch nergens,

Verkoop
Anoniem
04/08/2015
8

Voelde me welkom, uitleg was zeer duidelijk, afspraken zijn nagekomen. Enige nadeel was dat ik met de gemaakte afspraak voor aflevering ruim een uur heb moeten wachten. Qua personeelskrapte op dat moment begrijpelijk, maar voor mijzelf onprettig.

Service
Arthur den Haan (Dordrecht)
04/08/2015
8

dit cijfer is uitsluitend op basis van mijn ervaring met alles en iedereen, echter met UITZONDERING van de verkoopafdeling. Het kan zijn dat de verkoopstrategie inmiddels met de wijziging van het vestigingsmanagement is veranderd, omdat ik 5 jaar geleden mijn laatste nieuwe auto heb gekocht, kan ik niet beoordelen, Ik zal het voorlopig ook niet kunnen beoordelen, omdat gezien het jaarkilometrage, het niveau van onderhoud en de kwaliteit van deze IN JAPAN GEFABRICEERDE RAV4 nog wel 10 jaar mee kan.

Service
Anoniem
29/07/2015
7

verkoopafdeling mag klantvriendelijker

Service
Anoniem
29/07/2015
8

kortom correct geholpen

Service
Michel van Verk
29/07/2015
10

Uitstekende dealer waar ik al vele jaren kom en altijd keurig ben behandeld. Heb het gevoel dat ze meedenken met mij als klant en in de werkzaamheden in reeel perspectief zien. Bij een dure reparatie had de werkplaats medewerker zelf al op de onderdelenlijn (website van sloopbedrijven) gezocht naar het onderdeel omdat voor de 15 jaar oude auto een nieuw onderdeel qua prijs onzin zou zijn. Top!

Service
Ronald van den Heerik (Dordrecht)
29/07/2015
9

Het contact verloopt altijd in een ontspannen sfeer en de te verrichten werkzaamheden worden nauwkeurig ingeschat. Eventuele wijzigingen in het schema worden tijdig doorgesproken zodat het totaal van de kosten geen onverwachte verrassingen opleveren. Ik kom er al jaren met plezier. Prima dealer/garage.

Service
Aart Brandwijk (Zwijndrecht)
15/07/2015
8

Prettige sfeer; behulpzaam; goede info

Verkoop
André de Vries (Dordrecht)
15/07/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel, je voelt je echt een gewaardeerde klant.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Prima garage, ik rijdt altijd met een goed gevoel weg na een servicebeurt. Ik merk echt dat de auto is nagekeken en afgesteld.

Service
P. Hagens (Ridderkerk )
15/07/2015
8

Er is altijd wel wat te verbeteren.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Het bedrijf komt voor mij zeer betrouwbaar en goed over. Ik heb veel vertrouwen in deze dealer.
De ontvangst, de verkoper en niet te vergeten waar ik voor kwam, de Toyota Yaris.

Service
Peter Bakker (Dordrecht)
08/07/2015
9

Deze garage staat altijd klaar met zeer goede service
Het personeel is altijd aardig en vakkundig plus dat de werkzaamheden prima en op tijd worden uitgevoerd

Service
J. van Wijngaarden (Sliedrecht)
06/07/2015
10

Personeel is correct, wij rijden in een toyota yaris 14 jaar oud, als wij vertellen waarom wij nog geen nieuwe auto kopen maar voorlopig in deze blijven rijden, luisteren ze naar ons verhaal, en leven zich in onze gedachtengangen, en handelen naar ons idee.

Service
Durk Fekkes (Zwijndrecht)
30/06/2015
10

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en krijgt goede voorlichting. De werkplaatsmedewerkers zijn zeer vriendelijk en vertellen precies wat er moet gebeuren en bellen je als er onverhoopt iets wordt gevonden dat moet worden vervangen.

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Goede garage

Service
Klaas Docter (Zwijndrecht)
24/06/2015
8

Goede ontvangst, goede service, goede behandeling auto en eigenaar

Verkoop
Aad Tilgenkamp (Dordrecht)
17/06/2015
10

De begeleiding met het bepalen van de uiteindelijke uitvoering van de auto.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

ik ben zeer tevreden, maar de auto was helaas niet schoon gemaakt

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Toyota Dordrecht is een goed bedrijf

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Aangegeven storing was /is niet verholpen

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Goede service, uitleg, goede prijsopgave.Achter de servicebalie zitten de juiste mensen op de juiste plek, je word er ZEER goed geholpen.

Service
Eli Quist (Zwijndrecht)
17/06/2015
9

personeel vriendelijk koffie staat klaar,alles is ok!!!!!!

Verkoop
Helma (Dordrecht)
17/06/2015
8

Goeie dealer, klantvriendelijk. Je krijgt goede informatie over de auto, de service en garantie.
Netjes en correct geholpen van a tot z.

Service
Leo Mol (Dordrecht)
17/06/2015
10

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en/of aan de telefoon te woord gestaan. Als ik de auto aflever voor een beurt en APK word ik altijd keurig thuisgebracht en weer opgehaald als de auto klaar is.
De werkzaamheden aan de auto worden goed en volgens afspraak uitgevoerd.

Service
d versteeg (dordrecht)
04/06/2015
10

goede service,vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
03/06/2015
9

ik zou de dealer een 10 willen geven maar..... jammer genoeg had ik een bloemetje of fles wijn verwacht voor het aankoop van een nieuwe toyota....... gaat niet om die bloemen of die wijn maar ..................
verder was de dealer heel attent en zorgzaam. prima!

Service
C. Van Nienes (Dordrecht)
03/06/2015
9

Klantvriendelijk. Prettige wachtruimte met gratis WiFi

Service
Gerrit Frijlink (Barendrecht)
26/05/2015
10

Vriendelijkheid, vakkundig personeel, uitstraling bedrijf.

Service
Dhr C P de Knegt (Ridderkerk )
20/05/2015
9

Alles is goed verzorgt

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd op de door mij gewenste korte termijn.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

ben tevreden

Service
R.J.E. Wolt (Dordrecht)
13/05/2015
10

Goede (extra) service, prettig personeel. Auto gratis gewassen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

- kundig
- correct-
- bekwaam
- vriendelijk

Service
Hans de Kwant (Papendrecht)
29/04/2015
10

alles perfect

Service
Anoniem
08/04/2015
8

De afspraken worden nagekomen, over eventuele extra werkzaamheden wordt vooraf overlegd. Aan het verzoek voor een kostenopgaaf bij de afspraak van het onderhoud, werd maar deels voldaan.
Verder prima verzorging, maar die ervaring had ik ook al bij mijn vorige dealer.

Service
Dhr. H.P.Valkier (Dordrecht)
08/04/2015
9

Duidelijke afspraken welke correct worden nagekomen (tijden; behandelingswijze enz.) Klantvriendelijke/persoonlijke benadering. Prima service. Betrouwbaar in afwerking. Belangstellend/medelevend personeel (wordt met de klant meegedacht). Ruime/lichte werkomgeving. Goed bereikbaar (uitgezonderd met openbaar vervoer!).
Kortom een kwaliteitsauto welke een dergelijke garage/dealer verdient en vise versa.

Service
Monique (Papendrecht)
08/04/2015
10

De dealer voldoet aan al mn auto en autoservice wensen

Service
Ing. JanFL de Waal (Zwijndrecht)
02/04/2015
8

Werkplaats levert -zo als het hoort- goed en gedegen werk.
Auto werd na de beurt keurig afgeleverd
De wachtruimte met Wifi en koffie voldoet zelfs bij een wachttijd van 2 uur.

Een minpunt is de wat lage stoelen waardoor het werken aan de tafel minder comfortabel is.

Verkoop
Rens Frings (Zwijndrecht)
01/04/2015
10

Hartelijke ontvangst, zeer goed geholpen en tijdens de levertijd op de hoogte gehouden door de verkoper. Complimenten .

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Alles is altijd zoals gezegd en altijd heel vriendelijk

Verkoop
D.T. Palit (Dordrecht)
18/03/2015
8

Alles naar tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
16/03/2015
8

Naar tevredenheid afgehandeld.

Service
Ad de Vriend (Zwijndrecht)
12/03/2015
10

De klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel bij de receptie

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Vriendelijk personeel, goede afspraken, komt ze ook na.Neemt de tijd om je de reparatie uit te leggen, auto ziet er toppie uit.

Service
Dhr. R.J.J. Versloot (Zwijndrecht)
11/03/2015
9

Goede service, komen gemaakte afspraken na, prijs/kwaliteit van onderhoud is acceptabel, in het verleden 1 dispuut gehad wat naar tevredenheid opgelost is.

Service
Janemiek casie (Rhoon)
04/03/2015
9

Omdat ik heel tevreden ben.
Heel klantvriendelijk, zeker de receptie van de werkplaats.

Service
Anoniem
02/03/2015
10

Je wordt met respect behandeld en ze zijn eerlijk over wat er moet gebeuren, ze denken met je mee

Service
A.H.Bron (Dordrecht)
25/02/2015
9

Alles zeer correct uitgevoerd. Auto zeer schoon afgeleverd. Je wordt gehaald en thuis gebracht

Service
L van Heeren (Dordrecht)
25/02/2015
7

Een 7 vind ik een mooi cijfer, daar was ik vroeger op school heel blij mee.

Service
marco aarts (dordrecht)
23/02/2015
8

afspraken worden nagekomen. zeer vriendelijk.

Service
Amedé Driessen (Zwijndrecht)
18/02/2015
8

Omdat ze netjes en correct werken en ik geen tienen geef

Service
Anoniem
18/02/2015
7

Het is prima, maar kan wat beter

Service
Dhr. en Mevr. Graafland (Dordrecht)
18/02/2015
10

Uitstekende service en dienstverlening

Verkoop
Dhr. M. Romijn (Dordrecht)
18/02/2015
9

Ik wordt bij de dealer altijd goed geholpen en ze leveren net dat beetje extra.

Service
Jan Marks (Dordrecht)
18/02/2015
9

Vanwege eigen positieve ervaringen.

Verkoop
ton van eijsden (Dordrecht)
18/02/2015
9

nogmaals vanaf het begin van de inkoop tot en met de aflevering,zeer correct behandel

Service
Anoniem
11/02/2015
8

Goede sfeer en uitstraling, service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Alles was goed

Service
mw. s. hamers (dordrecht)
05/02/2015
9

vakkundig en vriendelijk personeel

Verkoop
Roberto Rodrigues (Dordrecht)
04/02/2015
9

Een 9 omdat niemand geheel perfect is, al is het niveau wel zeer dicht benaderd.

Service
Dhr. B.J. Blaas (Dordrecht)
03/02/2015
9

de bestaande collegialiteit na alle jaren!

Service
Els van den Boogaard ('s-Gravendeel)
29/01/2015
8

Vriendelijke ontvangst, heldere uitleg, volle aandacht. Niet gehaast.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

De verkoper van deze dealer weet nog wat klantvriendelijkheid is en luistert naar de wensen van de klant.
Bij deze dealer was het kopen van een nieuwe auto weer eens een fijne ervaring.

Verkoop
A.P. Looij (Zwijndrecht)
26/01/2015
10

Ik ben alle jaren dat ik klant ben bij Louwman Dordrecht altijd op een prettige manier ontvangen. Onderhoud gebeurt snel zodat ik vaak kan wachten, anders word ik thuis gebracht. Net een nieuwe Auris GS gekocht mede vanwege mooie intruilwaarde

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
8

Prima service

Verkoop
van lee
06/01/2015
9

Eerlijk communicatief en komt zijn afspraken na.
Toyota's zijn betrouwbare, innovatieve en technisch goed ontwikkelde auto's.

Service
Mevr.Beloois-Leeflang (Barendrecht)
29/12/2014
10

word correct behandeld

Service
Raymond Krafft (Dordrecht)
29/12/2014
10

De medewerkers waren vriendelijk en correct niet uit de hoogte zoals ik weleens heb meegemaakt,de service was goed en werd thuis gebracht en weer gehaald al met al ga op deze weg voort zou ik zeggen.

Service
Anoniem
24/12/2014
7

niet beter dan andere dealers

Service
Anoniem
24/12/2014
9

klantvriendelijkheid

Verkoop
J van Dalen (Papendrecht)
24/12/2014
9

Goede band met een ieder.

Service
Anoniem
23/12/2014
9

zeer goede service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
10/12/2014
8

Omdat de service is verleend zoals ik 'm verwachtte.

Service
Anoniem
08/12/2014
9

Dealer is vriendelijk, vakkundig en duidelijk in de communicatie.

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Alle aspecten in het sales- en aftersales proces kloppen bij Louwman. Ik word vriendelijk te woord gestaan, de informatievoorziening is transparant en eerlijk, ik kom niet voor vervelende verrassingen te staan en alles verloopt vlot. Soms maak je mee dat de glimlach snel verdwijnt na ondertekening van een contract, maar bij Louwman is het service met een oprechte smile.

Service
C.M.J. Mierop
02/12/2014
9

prima zaak

Service
jan kempers (dordrecht)
02/12/2014
10

zeer correcte en vriendelijke behandeling en ook deskundig

Service
Koos Elvers (Hendrik Ido Ambacht)
02/12/2014
9

De afhandeling van de beurten,klein zowel als een grote beurt worden tot mijn grote tevredenheid uitgevoerd.

Service
Michael Honkoop (Dordrecht)
02/12/2014
9

Sinds ik deze vestiging ken ben ik altijd correct en vriendelijk geholpen, en men neemt de tijd voor mij als klant.

Verkoop
M.M.Krijnen (Dordrecht)
27/11/2014
9

Snelle service, vakkundig, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
25/11/2014
8

vriendelijk benaderd, niets aan toe te voegen.

Verkoop
Anoniem
20/11/2014
8

Vriendelijke ontvangst, goede service, afspraken worden nagekomen.

Verkoop
F. Anido (Dordrecht )
19/11/2014
9

deze dealer heeft ons goed geadviseerd, en was zeer klantvriendelijk in zijn optreden.

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
9

Hartelijk, ruimtelijke inrichting, denken met je mee( zonen pasten niet meer in de auto) om tot een juiste keuze te komen, opgeruimd.

Verkoop
jmc naaktgeboren alderliesten (dordrecht)
17/11/2014
10

goed en zeer vriendelijk en vak bekwaam personeel

Verkoop
w van der Kruit (Dordrecht)
11/11/2014
9

Omdat onze dealer voor ons een bekende is en wij al die jaren zeer tevreden zijn.

Verkoop
Anoniem
29/10/2014
9

Prima service en vriendelijk kontakt neemt de tijd om alles geduldig uit te leggen

Service
Anoniem
27/10/2014
10

behulpzaam en vriendelijke benadering

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
8

Fijne benadering door personeel, alles goed geregeld.

Service
Anoniem
27/10/2014
8

Vlotte service, prettige wachtruimte, vriendelijk personeel.

Service
Nellie den Hollander (Hendrik Ido Ambacht)
27/10/2014
10

bekwaam, vriendelijk personeel, netjes, accuraat

Service
A. Hogendoorn (Dordrecht)
22/10/2014
9

ik ben goed geholpen en alles klopte. zelfs de auto was gratis gewassen.

Service
Anoniem
22/10/2014
6

Ik vind de Yaris duur en er niet uitspringen qua model derhalve kan ik beter een andere merk gaan kopen waarbij zelfs dezelfde inruilwaarde wordt gegeven.
Maar voorlopig blijf ik wsl nog een poosje in mijn hudige auto rijden al ga ik me wel orienteren.

Service
Frank Boumans (Dordrecht)
22/10/2014
9

vriendelijke medewerkers, geen chagrijnige houding, open en transparante communicatie, denken mee bij vragen/problemen, pro actieve houding

Service
Anoniem
21/10/2014
9

service with a smile...... en de auto is schoon gemaakt na een service

Service
Anoniem
21/10/2014
9

zeer klantvriendelijk, komt afspraken na, snelle en goed service

Service
Dhr. R. Ui
20/10/2014
10

vriendelijk personeel, goede service, lossen problemen direct op

Service
Anoniem
14/10/2014
7

Slechts 1 ervaring met deze dealer (werkplaatsafspraak). Deze kon tot 2x toe niet worden nagekomen door de dealer.
Meegekregen leenfiets had erg zachte banden (beetje slordig).
Hoewel misschien niet representatief was mijn eerste ervaring niet echt positief.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Nooit problemen. Houden zich aan afspraken

Service
A.Vink (Zwijndrecht)
14/10/2014
8

Afspraak,service en uitleg zijn goed.

Service
Charles Polak (Dordrecht)
09/10/2014
10

De medewerkers staan je altijd correct te woord en geven ook altijd aan als er iets meer gedaan moet worden , daarnaast als je tussendoor een probleem heb staan ze ook altijd gelijk klaar voor vaak zonder kosten dat noemt men service .

Verkoop
Dhr Brugman (Zwijndrecht)
09/10/2014
10

Prettige vlotte behandeling.
Werden altijd thuis gebracht en weer opgehaald bij een beurt van de auto

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

betroubaarheid

Verkoop
Jan Kranghand (Zwijndrecht)
08/10/2014
8

Ben tevreden

Verkoop
Anoniem
07/10/2014
8

Ging vlot en soepel

Service
Ad Hollemans (Dordrecht)
02/10/2014
8

Omdat het naar tevredenheid was!

Service
dhr. T.van de Wetering (sliedrecht)
02/10/2014
9

duidelijk en vriendelijk optreden , reparaties netjes uitgevoerd

Service
Richard Harrison (Dordrecht)
02/10/2014
9

ze doen het werk goed. Alles gedaan. vriendelijk, niet gehaast, neemt de tijd om te luisteren. schoon en netjes.

Service
Jan de Jong (Zwijndrecht)
30/09/2014
9

Zeer voorkomende behandeling, afspraken worden nagekomen en beurten goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
29/09/2014
9

Goede garage met uitstekende service en correct personeel

Verkoop
Anoniem
24/09/2014
9

goed dealerschap

Verkoop
Jacqueline Rietveld-Kok (Dordrecht)
23/09/2014
9

persoonlijke aandacht voor de klant, nemen de tijd voor de klant en zijn altijd behulpzaam.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

ik heb 35 jaar ervaring met Toyota dealer, zowel in Nederland als in het buitenland en ben nooit teleurgesteld geweest in hun werkomgeving en service.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

goede service en vriendelijk

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Prettige mensen. Geen aanmerking op het geleverde

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

goede, klantvriendelijke benadering en goed op de hoogte gehouden.

Verkoop
H. Andreasse (Sliedrecht)
19/09/2014
10

Alles top geregeld, bovenal vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
10/09/2014
8

correcte behandeling

Service
Anoniem
08/09/2014
10

perfecte uitvoering werkzaamheden

Service
J.Hottentot (Dordrecht)
08/09/2014
8

in alle opzichten tevreden

Service
jac.brugman (zwijndrecht)
04/09/2014
9

al vele jaren uitstekende service en vriendelijk personeel wat resulteert in een deze week aan te schaffen nieuwe auto in Dordrecht en wel een Toyota hybride-Yaris.

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Goede dealer

Service
E.Akker (Papependrecht)
03/09/2014
9

In de 12 jaar dat ik hier klant ben is iedereen eerlijk met betrekking verwachtingen en kosten en oplossingen. Nooit geen verrassingen gehad.

Verkoop
Fam. Van haaften ('S-gravendeel)
03/09/2014
10

Super klantvriendelijk , zonder op te dringen . En het beste voor de klant en in de werkplaats ook een super service.

Service
Anoniem
28/08/2014
8

duidelijk, snel en vriendelijk. Er is altijd iets te verbeteren.

Verkoop
Anoniem
28/08/2014
10

Ik kreeg een perfecte ontvangst en men is zeer klantvriendelijk, er is persoonlijke aandacht en een goede voorlichting over de modellen. Deze werden ook getoond in de showroom maar ook de modellen die in de werkplaats stonden en klaar waren voor aflevering werden getoond. De verkoper beschikte over een gedegen kennis van de bekeken auto's.

Service
Anoniem
27/08/2014
10

Ik kom er al jaren en nog nooit een mindere ervaring gehad. Wat ik wel belangrijk vind, ik rijd een oude auto, dus eigenlijk verdient de garage helemaal niet zoveel aan mij. En dan toch optimale service. Dat vind ik sterk.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Goede service en prettige mensen van het bedrijf.

Service
marijke noce santoro (zwijndrecht)
27/08/2014
10

uit de kunst!!!

Service
K.P. van den Boogaart (Dordrecht)
26/08/2014
9

Klantvriendelijk, zie vorige vragen van toyota

Service
René Ham (Zwijndrecht)
25/08/2014
9

Auto keurig afgeleverd prijsopgave kwam overeen reparaties goed uitgevoerd

Verkoop
Yvonne Immerzeel (Zwijndrecht)
25/08/2014
9

Klantvriendelijkheid, alle tijd voor de klant. Niets is te veel.

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Tevreden

Service
Anoniem
20/08/2014
9

goede,correcte, deskundige behandeling.

Service
Aad Leeflang (Breda)
19/08/2014
10

Goede service, de kosten van e.v.t reparaties worden altijd eerst besproken. De auto is altijd op de afgesproken tijd klaar. En het personeel is klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
19/08/2014
8

plezierige ontvangst. Correcte waarneming tijdens vakantietijd.

Service
Els Lems (Zwijndrecht)